Vardagsrum – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Vardagsrum

Jag ska försöka underlätta lite här på bloggen och skriva ut vart sakerna kommer ifrån när jag lägger ut liknande bilder! 

Vad tror ni om detta? 

Lampa – Mio

Matta – Mio

Gardiner – gekås

Soffbord – Mio 

Blå kuddar – ellos

Vita linnekuddar – IKEA

Vas – Mio

Plastrosor – blomsterlandet

Personlig tavla – bestcanvas.se 

Soffa – trademax.se

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej! Jättefint du har det hemma hos dej :) tänkte köpa liknande howard soffa du har från wegot, men man är ju lite skeptisk till hur den kommer vara när man inte provsuttit innan. Är det en mjuk och bekväm soffa att krypa upp i, eller är den hård och stel? Och kvalitén hur tycker du den är?
  Hoppas du har svar på mina frågor

  1. rebeccadufwall

   Hej! Åh tack snälla du, vad glad jag blir. Jag älskar min soffa, den är inte för mjuk och inte hård. Min har ju inte dun. Jag är supernöjd men min, kvalitén är grymt bra! Den säckar inte ihop i kuddarna i ryggen och den är tvättbar :) en bra soffa för en bra peng helt enkelt! Hoppas det hjälpte :)

 2. Anna

  Ni bor ju så fint! Du är ju verkligen en inspirationskälla ;) Måste bara fråga är inte er soffa från WeGot? Hade för mig att jag läste det för längesedan. Eller kanske har jag ju fel :) Men hittar inte soffan på Trademax. Kram!

  1. rebeccadufwall

   Tack snälla du! haha åh förlåt! Stämmer helt, lite vimsig. Lätt att blanda ihop allt

   1. Anna

    Ingen orsak! Kan tänka mig ;) Då kan jag passa på och fråga om ni är nöjda med soffan och leverantören. Vi är ju ute efter en ny soffa och just Howard ligger högst upp på listan. Nu överväger vi bara om det är lönsamt att lägga mer pengar och köpa en dyrare eller köpa en budget variant medans barnen är små.

    1. rebeccadufwall

     Jag är supernöjd med soffan och leverantören sådär om jag ska vara ärlig, bökade lite men tillslut blev allt rätt :) soffan är tvättbar så jag ser inga problem! Nellie tom. Äter i soffan ibland :)

     1. Anna

      Tusen tack för svaret! Vad roligt att höra att ni är nöjda. Det tyckte vi också om, att den är tvättbar! För en ljusa soffa ska det vara hemma hos oss med, utan tvekan :) Ha en bra dag fina du!

 3. Anna

  Ni bor ju så fint! Du är verkligen en inspirationskälla :) Måste bara fråga är inte er soffa från WeGot. Hade för mig att det var det du skrev för längesedan. Kanske har jag fel men hittar inte soffan på Trademax. Kram!