Rebecca Dufwall

Vår hund Envy!

Någon av er här inne ville veta lite mer om vår hund!

Vår hund heter Envy och han är en renrasig Amstaff. Envy är 8,5 år gammal!
Han syns inte så mycket här inne och då kanske ni undrar varför, han tycker inte om kameran haha! Vänder alltid bort ansiktet och ser ledsen ut men några fina bilder har jag allt på honom. Har har tom. ett eget fotoalbum här hemma som jag gjort, det är kul att ha den dagen han inte finns längre!

Våran hund får inte sova med oss i sängen, jag tycker inte det är känns fräscht och jag är så rädd för fästingar. Han har en fåtölj från IKEA som han sover i, precis utanför vårt sovrum, han har alltid tyckt om att sova i soffor och fåtöljer så vi köpte en begagnad ektorp fåtölj som han sover i på nätterna. Där trivs han riktigt bra, förutom på högsommaren när det är varmt, då vill han bara sover på golvet som är svalt!

På nedervåningen har han ett fårskinn att sova på, inte heller här nere får han ligga i soffan eller fåtöljer. Det finns nog att städa ändå haha! Han trivs bra på de ställen han har att sova på.

Envy vistats endast i hundgården då vi ej är hemma eller har gäster som är på besök som är rädda för hundar! Han trivs bra där ute och kan krypa in i en liten koja med filtar om det skulle bli kyligt att vara ute. Under höst och vintertid klär vi alltid på honom ett fodrat täcke och skulle det bli riktigt kallt får resten av familjen hjälpa oss att släppa in honom när vi ej är hemma.

Jag älskar vår Envy men efter honom blir det ingen mer hund på ett tag! En valp kräver så mycket mer tid och planering och just nu finns inte den tiden även om vi skulle vilja.

Såhär trött är han idag ↓


Och här nedan kan ni se ett urval ur hans egna album, feamöver ska de in nya kort med barnen men dessa har vi inte tagit oss för att framkalla ännu… 


Dessa blilderna är från 2008-2011! 

Självklart har jag mååånga fler men de är i datorn! 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.