Underbar vistelse i Göteborg!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Underbar vistelse i Göteborg! 

Tidigt igår åkte vi till Göteborg, jag och töserna. Raka vägen till nordstan för att möta upp bästa vännen och ha en heldag tillsammans med fika och shopping innan vi skulle vidare på event som fina Jennifer fixat med! 

Barnen har varit så otroligt snälla, glada och goa hela resan. Inte en enda sur min! 

Det blev alldeles för mycket shopping men det mesta var till mig själv. Jag som så sällan hittar något, hittade massor så självklart unnande jag mig det! Vad jag shoppade ska ni få se i ett annat inlägg. 

Innan vi for vidare till event hos Triumph på kungsmässan checkade vi in på hotellet – Scandic Rubinen på avenyn. Alltså vilken place! Där kommer vi bo när vi besöker Göteborg från och med NU. Tack Jennifer för världen bästa takvåning! Barnen och jag älskade det. 

   
   
Vi tog bilen vidare till eventet i Kungsbacka 

   
   
Det bjöds på bubbel, snacks och gott tilltugg 

   
 
Tilltugget var så grymt gott! Nästan så jag själv måste köpa hem nästa gång jag besöker Kungsbacka. 

Vi provade underkläder och minglade runt i butiken. Provade de skönaste bh:arna någonsin! Ja man får faktiskt vad man betalar för… Mina gamla bh:ar kan slänga sig i väggen! Åk till Triumph på kungsmässan och mät fram din riktiga storlek och köp RIKTIGA underkläder, det är stor skillnad! 

Efter ett mysigt event åkte vi tillbaka till hotellet, barnen somnade i bilen men vaknade som två klockor väl tillbaka på hotellet så vi hade lite mys med godis, yoghurt och bus i sängen innan vi somnade gott! 

   
  
Nellie ringer till pappa och säger godnatt
    

Världens bästa töser! 

Efter en skön natt i hotellsängen, duschade vi och packade ihop våra saker innan vi gick ner till frukosten.

   
   
Första gången jag inte saknar något på en hotellfrukost. Så fantastiskt gott och trevlig/hjälpsam personal! Mangoyoghurten var himmelskt god! Vi satt säkert och åt 1-1,5 timme utan att tröttna. 

Som grädde på moset avslutade jag och Nellie med en delikatess. En gluten/laktosfri kladdkaka som vi delade på! 

  
Nu är vi hemma efter en underbar dag/natt i Göteborg. Så mysigt att pausa vardagen lite! Imorgon är det fullt ös med kalasförberedelser inför Nicoles 1-års kalas. Kan ni förstå att hon redan är 1 år på måndag, galet! 

Godnatt  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.