Trädgårdsdag – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Trädgårdsdag

Idag har det varit en fixa trädgårsdag, så skönt att äntligen få det fint igen. Jag brukar vara petig när det gäller trädgården men nu när vi bygger altan är det lite svårt. Nöjd är jag iallafall med dagens arbete, gräsklippning, trimmat, plockat massa stenplattor och tegelstenar, städat upp massa spill efter trappbygget och massa annat skräp som blivit när vi byggt! 

Kim åkte iväg och körde lite cross medan jag och Nellie hade egentid medan Nicole sov. Vi hoppade studsmatta, sparkade fotboll och till sist tog vi en runda med cykeln när lilla N vaknat, en helt perfekt dag med andra ord! Nellie har varit helt fantastisk idag – inget gnäll och lip, när hände det sist? Så himla glada har vi varit idag hela familjen! 

Vi avslutade kvällen med töserna med grillad lax och färskpotatis, alltid lika gott! Nu sover båda tjejerna och vi ska krypa ner framför tv:n. Att titta på tv har blivit sällsynt numera men det är så det ska vara på sommaren tycker jag! 

Imorgon väntar ännu en dag i trädgården, det tar längre tid än man tror! Hoppas även på att hinna med lite dopfix imorgon, det är ju inte långt kvar nu. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.