Rebecca Dufwall

Stockholm ♡

I måndags tog jag tåget upp till Stockholm tillsammans med Sofia! Perfekta resesällskapet. 

Tågresan upp vart nog den varmaste jag någonsin åkt men vi klarade det bra med varsitt glas rosé från bistron. Väl framme tog vi oss hem till Sofia som precis fått lägenhet, så fint! Nu kan jag hälsa på ofta. 

Innan vi gick och åt checkade vi in mig på mitt hotell. Superfin svit med egen bastu och bubbelbad, lyxigt ska det väl få vara någon gång, ellerhur?

Dagen avslutades med lite shopping!

På tisdagen kom Kim och barnen upp, så himla mysigt att få kramas med barnen efter ett par dagar utan dom, eftersom jag jobbade helgen innan jag åkte också. Vi kramades och checkade in på vårt nya hotell.


Vi fortsatte med lite lunch och shopping. Eftersom jag är ganska ofta i Stockholm ville jag att detta skulle bli barnens resa. Jag tog med barnen till Disneystore på MOS. Gissa om det vart uppskattat?  

Nellie studsade ur vagnen och utbröt ”Bästa butiken någonsin” – Tack för du tog mig hit mamma! De där orden värmer så himla mycket. Det kommer jag leva länge på. 


Barnen nöjda och glada efter shoppingen åkte vi tillbaka till hotellet för att byta om och åka till grönalund! Vi hade en underbar kväll på grönan med barnen. Nellie fick ta med sin en stjärnvinst hem. Vi vann aldrig men killen som stod bredvid mig gjorde det och precis när han skulle gå gav han över vinsten till Nellie! Vilket hjärta han har, att göra ett barn man inte ens känner glad är något speciellt. Hon blev så glad och pratar fortfarande om killen ibland! Nöjda och glada promenerade vi hem genom stan! 


Vi bäddade ner oss och sov gott hela natten! Att njuta av hotellfrukosten MWs två små barn är inte alltid lätt. Nellie sprang runt och kollade på allt och Nicole la sig raklång på golvet och skrattade, dessa barn haha! Tur jag älskar er, busar. Vi blev mätta tillslut och kunde gå upp och packa för att sedan röra oss in mot stan en sista gång innan hemfärd. Barnen vart trötta så det blev inte mycket shopping. Fika och mat på sin höjd innan båda ville åka hem igen! 

En mysig resa ändå, att bara få strosa och utan massa måsten. Det måste ändå vara det bästa som finns? 

Tack Stockholm för denna gången! Vi ses snart igen ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.