Söndagsmood – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Söndagsmood

Eller inte! 

Idag har vi gått på helvarv hela dagen, dagen började med storstädning och resning av övervåningen! Så grymt mycket skräp efter renoveringen av barnens rum! 

Vi hann också köra ett race i köket som nästan är helt klart, bara en liten list kvar och några socklar som ska dit, sen så! 

Jag spikade upp en list under köksskåpen som aldrig har kommit dit förän nu, sådär 7 år senare haha.  


  Visst blev det lite festligare? Ursäkta dåliga mobilbilder men ibland får ni stå ut med det också.

Jag har även fortsatt måla resten till altanräcket, det tar sin lilla tid men snart snart snart kan vi sätta upp hela, längtar! 

Tanken var att vi skulle handlat virke idag men vi hann inte komma iväg innan stängning då köket drog ut på tiden! Så nu får vi vänta till nästa helg. 

Efter 17.00 gav vi upp ovh drog med barnen ut till mosseryd för mat och häng på landet. Jag älskar lugnet! Det är så vackert och fridfullt där ute. Vi satt ute åt ugnsbakad lax och färskpotatis, så gott! Till efterrätt fick vi jordgubbar och glass. Ett bra slut på en stressig söndag! 

Dags att ladda upp batterierna för ännu en ny vecka med mycket på schemat. Som en liten bonus för allt slit bokade jag en resa till Stockholm, bara jag och mina shoppingnerver! Felicia here i come!  

Trevlig kväll! 

  
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.