Söndagsbestyr – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Annons

Söndagsbestyr

Effektiv söndag! 

Fick lite sovmorgon då jag åkt på feber igen, när ska detta bli bra? Blir tokig! Efter lite extra sömn kände jag mig lite piggare och orkade ta tag i dagen. 

Började med att skura av ytterdörrarna, jösses vad smutsiga dem vart, skönt att ha det gjort iallafall. Efter det kastade vi på oss kläder och gick ut i solen för lite trädgårsdresning. Kärran blev full med skräp och alla förråd rensade från kartonger och renoveringsspill! 

Underbart!

Efter städningen tog vi fika på en filt i solen, så himla mysigt! Som jag längtat efter dessa dagar, man måste verkligen ta vara på varje minut utomhus när vädret är såhär härligt. Tiden sprang snabbt iväg och det blev dags att bege sig till jobbet för mig, eftersom jag är ny är det mycket att ta in och göra så timmarna springer iväg! 

Timmarna jobbade och raka vägen på 80-års kalas! God mat och en tallrik glass på det efter alldeles för många steg på stegräknaren idag satt fint! 

Nu är vi hemma igen, barnen sover, vi har städat inför en ny veckan och resten av kvällen ska vi kika på serier, jag som aldrig annars kollar på serier har nu dragits med i Kims tittande så får bli några avsnitt innan sängen.

Godnatt på er! 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. rebeccadufwall

      Tack 🌸 Nej 😩 fick boka in både mig och Nicole till läkaren nu i veckan så vi förhoppningsvis är pigga till semestern nästa vecka ☀️

Annons