Rebecca Dufwall

Sommarvärmen är tillbaka 

Idag har vi bara gjort nytta, tyvärr behövs sådana dagar för att komma igen lite! Nu är huset städat både på insidan och utsidan och vi börjar komma ikapp med allt skräp och endel renovering. 

Innan vi tog tag i dagen hälsade jag, mamma och Nicole på min mormor. Vi bjöd på godfika och bara hade en mysig stund

   
 Barnen har varit helt underbara och hjälpt mig hela dagen. Vi har resat mossa från grusgången (som trillat från gamla taket) spik och annat som trillat ner när takläggarna varit här! Nu finns inget farligt kvar. 

Innan vi gick in för dagen kastade vi kärran full med skräp igen! Alltså ibland undrar jag vart allt kommer ifrån…. Tur vi har en egen kärra iallafall. 

Vet ni vad? Nellie har somnat i sin egen säng antal gånger nu. Hon trivs och är så nöjd med sin nya säng, äntligen! Nicole däremot är svårare att söva då hon vägrar ligga ner om någon inte ligger bredvid och lyssna på bok vill hon inte heller göra. Tids nog kommer det också! 

Barnen sover och jag har byggt ihop våra nya solstolar jag köpte förra veckan. 

Lättare sagt än gjort! 

Första stolen tog 50 min den andra 15 min haha. Hade beskrivningen varit lite bättre tror jag att jag hade löst det en aning snabbare.

Såhär blev det 

  
Det fina med dessa solstolarna är att de ska stå ute i ur och skur för att bli snygga. Tids tog kommer de bli grå – precis som jag vill ha dom! Såg denna i skyltfönstret där jag köpte stolarna. Så galet snygg när den har några månader/år på nacken! 

Nu är jag helt slut och ska köra ett snabbt träningspass innan läggdags! Rumpan ska få sig en omgång har jag bestämt mig för haha! 

Imorgon kommer familjen Reinhold hit och myser med oss, ska bli så himla kul! Så tacksam för jag funnit dig Jennifer ♡

Godnatt 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.