Rebecca Dufwall

Solresa bokad! 

För ett par månader sedan bokade vi en solresa! Jag har försökt stänga bort tankarna på resan ett tag för annars längtar jag så mycket så jag bli tokig, därför har jag valt att inte nämna något här tidigare. 

Det ska bli SÅ grymt skönt att få resa iväg hela familjen. Vi har alltid försökt komma iväg en gång om året men det har varit omöjligt! Först fick Kim nytt jobb och då kunde vi inte boka upp oss och ta ledigt sen kom Nicole och efter det fick Kim ännu en ny tjänst inom jobbet vilket gjorde att han behövde ha tiden på jobbet men NU mina vänner är det vår tur! 

Äntligen ska vi få komma iväg en vecka bara vi som familj. Jag längtar så jag spricker snart. Den 27 mars åker vi och innan det har vi mycket roligt inplanerat så nu känns det inte långt bort! 

Nellie pratar om resan nästan varje kväll, att få flyga flygplan ska bli så spännande! Hon minns ju inte första gången hon flög…. 

En annan tös som är förberedd är Nicole I sin nya UV-dräkt av märket IA BON från babyshop.se! Fantastiskt fin. Nu ska bara Nellie få ett set också sen är hela familjen redo för sol och bad!

Tryck gärna på GILLA om ni tycker om inlägget! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.