Slut på ölandssemestern  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Slut på ölandssemestern 

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Öland, halvvägs hemma! Jag har faktiskt inte längtat hem alls mycket under dessa 10 dagar men idag när vi väl packat in allt i bilen så kände jag ett “hem” begär. Allt blir ju lite luddigt när man är iväg på semester, rutiner och ordning finns knappt! Det enda vi sagt att vi ska hålla noga på under semestern är mattiderna, lunch kl.12 och middag kl.18 som vi har hemma på vardagarna, då blir det minst gnälligt och det är lättare för Nellie att somna 19.30-20.00. Sen har hon självklart fått vara uppe med oss vissa dagar när det varit folk med eller vi varit iväg, allt kan inte vara perfekt under semestern! 

Vi har haft tio underbara dagar helt klart. Mycket hjälp med barnen från farmor,farfar och faster Lina samt att hela familjen har fått mycket tid tillsammans och även egentid för mig och Kim her blivit av. Nu är vi uppladdade för en vecka hemma med altanbygge och dopfix innan vi fortsätter semestern på västkusten. Det ska bli så skönt att få komma hem, sova i sin egen säng och ha tillgång till alla sina saker, kläder osv. Konstigt vad man kan sakna vissa saker när man inte är hemma! 

Hoppas ni alla har/haft en bra semester ♡

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Borta bra men hemma bäst, som det sägs… Tycker även det är härligt att komma hem för att man då ser hemmet med lite andra ögon. Typ “oj, har vi såhär fint och trivsamt”… Brukar ju hålla i sig i alla fall nån minut eller så ;)