Skämselhatten på!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Skämselhatten på! 

Jag har de senaste 3 åren varit nöjd med min kropp, sedan jag började springa efter Nellie kommer till världen har jag faktiskt tyckt att den är fin. 

Nu har jag djupdykt totalt, är så missnöjd att jag faktiskt tycker det är jobbigt. Kanske först nu när jag tittar på alla foton jag fått knäpta idag som jag inser hur missnöjd jag faktiskt är. 

Nej, aldrig i livet att jag ska behöva känna mig missnöjd. Det är bara att ta tag i sig själv, peppa och KÖRA! 

Såhär tänker jag INTE se ut i sommar. Målet är INTE att gå ner i vikt speciellt mycket utan mest spänna till skinnet och få lite muskler! 

Det tar emot att lägga upp denna bilden men jag VET att om ett par veckor kan denna bilden slänga sig i väggen och jag kommer vara nöjd med mina resultat och lägga upp dessa bilder igen – utan att skämmas! 

Hejdå fula, platta, hängiga rövjävel! 

NU KÖR VI! 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  Jag tycker att du är super snygg!! Men det handlar om vad du själv känner, därför hoppas jag att det går bra träningen och att du uppnår dina mål :) Kämpar själv med kroppen! Kram.

 2. Susanne

  Fy tusan vad många här som har kommentat bara är avundsjuka på din kropp. Efter två gosiga barn.. bara för att dom själva inte orkar ta tag i sin hälsa. Sen önskar jag att folk FÖRSTÅR att även om man är smal/normal så betyder inte det att man är sund eller frisk inuti kroppen. likaväl som att en som är mer rund/tjock inte behöver trycka i sig godis hela tiden. Vi ser alla ut olika och vill olika med oss själva. om man vill träna för att må bra och äta sundare så är det ju jätte härligt och fint. Och man får prata om sin EGNA kropp hur man vill. Det måste inte betyda att allas kroppar är såna som ser ut så. Man har en egen känsla och vilja inom sig. Du är grym reebecca! Kör på bara och må ännu bättre med dig! Motivation så det stänker och far! Wohooo ☆☆☆♡♡

 3. Elin

  Tycker verkligen inte att din röv vare sig hänger eller är platt!! Tycker att det var lite överdrivet av dig och skriva så :/ du har ju en jätte fin kropp, kolla magen lix? du har ju fött 2 barn för guds skull!! Fattar inte denna hetts :S
  Men lycka till då :) hoppas du känner dig nöjd när du är klar.

 4. Karoline

  Så länge man är frisk ska man inte slänga sig med de uttrycken, och jag hoppas verkligen inte du förmedlar det till dina döttrar! Omoget!

     1. Karoline

      Tack Catta,
      det finns många kvinnor som kämpar med sin hälsa och sin kropp oavsett barn eller inte.
      God Jul tjejen!

     1. Karoline

      Jag tog inte åt mig alls, syftet med bloggen är väl att vara ett föredöme för andra småbarns mammor och att de ska känna sig peppade!

 5. Sabina

  Tycker du är fin! Du ska se mig efter ett barn och nu gravid med andra i och för sig! Men tror inte ja ser ut sådär om ett åt :) Tycker du ska vara nöjd och glad att du har en fungerande kropp! Men lite träning ska du se att du snart är i form igen :)