Onsdagslyx  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Onsdagslyx 

Vilken dag! Fullt ös från kl.7 imorse till nu. Klockan tio kom Mia och hämtade upp oss och vi åkte till Jönköping för shopping. Vi har letat inspo och kikat på blommor till utsidan av våra hus. Mia fick med sig lite fint hem, jag funderar fortfarande på vad jag ska plantera i mina höga krukor, men förmodligen blir det hassel och något mer.

Det blev även lite shopping till barnen, ska visa er imorgon! Innan vi for hem åkte vi och handlade till det som behövdes till kvällsmaten. Vi lagade bakad potatis med kycklingröra och god sallad till, mums! Alltid mysigt att äta kvällsmat med vänner en onsdag, vardagslyx helt enkelt :) 

Medan vi tjejer lagade mat var våra karlar och hämtade hem en lekstuga åt mina små töser! Roffade åt mig en lekstuga helt gratis på loppis, så nöjd! Så nu blir det “projekt lekstuga” här hemma. Ska bli så roligt :) Nellie var helt överlycklig över sin lekstuga, det första hon sa var: Här vill jag bo! 

Hela familjen är trötta så nu kryper vi ner, godnatt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elin

    Gör du inget annat än shoppar??! Gissar på att väldigt få barn är födda med att tycka flängande i butiker och stress på stan är kul.. Själv får jag dåligt samvete när jag släpar ut barnen på shopping eftersom det finns så mycket roligare saker att hitta på för barnen. Min dotter på 3 älskar också kläder och att få välja själv i butiken, att kolla på fina saker och få följa med mig ibland men hon tycker att en lugn skogspromenad är betydligt mycket roligare eller en heldag i lekparken med matsäck och utflykt där alla fokus ligger på henne och hennes syskon inte vad som skall handlas nästa gång eller vilket plagg som bara måste shoppas…

    1. rebeccadufwall

      Jösses! Mina barn går sällan i affärer med mig om man jämför med lek och bus…. Här hemma har vi minst en lekparkstur/badhus/utflykt i veckan vilket jag tycker är roligt för barnen att ha inplanerat. Allt skrivs inte i bloggen ;) sen pusslar vi, bygger lego, leker på trädgården och annat när vi är hemma efter dagis… Jag tror min dotter är nöjd ;) annars hade hon nog sagt till! Trevlig helg