Måndag igen!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Annons

Måndag igen! 

Idag var det skönt att sova…. Alla sov länge! Eftersom vi varit bortresta ekade kylskåpet tomt och ingen frukost fanns det heller. Min mamma köpte med sig mjölk och bröd från stan så vi kunde äta vår grötfrukost! 

När jag kommer hem efter vi varit bortresta känner jag mig lite efter i planeringen och måste få några saker prickade från listan. Så efter frukosten tog jag fram murbruket och slängde på lager nr.2 på Nicoles kakelugn. Ja det tar extra lång tid när man renoverar själv mes två barn haha! Jag tycker ändå jag ligger i men det blir ändå aldrig klart…. Mycket konstigt! 

Medan spisen är på torkning passade jag på att tvätta bilen! Lägger alldeles för lite kärlek på bilen men man kan inte hinna allt, hur som så blev det iallafall renare! 

Nellie har lekt med grannbarnen hela dagen och jag och Nicole har fått lite gjort så som storhandling mm! Hatar när kylskåpet ekar tomt och även så bensintanken men nu är det påfyllt i båda delarna. 

Båda barnen somnade tidigt och jag har länge varit sugen på räkfrossa så det dukades fram till kvällsmat idag, så himla smarrigt! 

  
Dags att ladda upp inför en tidig löprunda imorgon! Efter det får vi se vad dagen har att erbjuda, godnatt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons