Rebecca Dufwall

Lördag ♡

Lördagen startade med frukost hos Nellies farmor och därefter fick hon rida en tur på sin häst Cindy! Så duktig är hon nu, stolt mamma även att jag inte gillar hästar men lilla Cindy är faktiskt helt perfekt och genomsnäll, hästrädd mamma… 

Vi stannade även på hemlagad soppa och frallor innan vi åkte hem för att göra lite nytta. Kim klippte gräset och jag dammsugade och skurade husets alls golv, skönt när det är rent på golven. Även soffan fick sig en tvätt inför hösten, tur vi valde den tvättbara soffan istället för chesterfield soffan i linne när vi köpte ny förra året! Men jag vet att jag kommer köpa chesterfieldsoffan när vi byggt vår vinterträdgård, där kommer en soffa med två fåtöljer passa utmärkt. 

Medan de flesta av Eksjös och Nässjös befolkning besöker stadsfesten sitter vi i soffan med tre hyrda filmer och Nellie fick köpt en egen film – Peter pan! Hoppas hon kommer gilla den, minns själv hur mycket jag tyckte om den som liten. Våra lilla prinsessa har precis somnat efter premiär av hoppgungan och Nellie som pysslat om henne med plåster, inte alltid lätt att vara lillasyster ;) 

Nu ska vi krypa ihop i soffan och kika på film! Godkväll ♡

   
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.