Rebecca Dufwall

Läkarbesök

Natten har varit allt utom rogivande, lilla N har varit så dålig i helgen så hon har bara legat i min famn, inge ätit och knappt druckit. Inatt vaknade jag av att hon knappt fick luft, det lät så fruktansvärt otäckt! Upp i rusande fart och satt resten av natten med henne för hon skulle kunna sova sittandes. 

Törstig och hungrig var hon så hon slukade en liten flaska vatten och en flaska ersättning. När vi väl släckt kom ALLT upp igen! Då kände jag att jag bara ville gråta, jag orkar inte mer nu, låt mina barn bli friska. Tre förbannade veckor! Slemmet i hennes hals fick henne att kräkas upp allt som hon precis fått i sig. Resten av natten matade jag henne med vätska var 5:e min! 

Nu har vi spenderat 1,30 min hos doktorn med stackars lilla N. Alla möjliga tester utfördes och nu väntar vi på odling. Halsen vart lite rödprickig så även den åkte på odling! 

Hon vart uttorkad och fick inhalera medicin för att det skulle bli bättre i halsen! Känt mig som den hemskaste mamman i världen som hållt fast mitt barn i en hel timme men det är för hennes skull så hon blir piggare! 

Vi är nu hemkomna med penicillin, låt henne bli pigg nu så vi får hitta på roliga saker igen! Doktorn rekommenderade även långa promenader som skulle göra lilla N gott, så bara packa in oss i kläderna och ge sig ut i snövädret! 

  
  
Det stora PLUSSET idag var att vår underbara doktor kände av Nellies oro utan jag ens nämt något om våra ”doktorproblem” med henne. Det slutade med att de blev bästa vänner och Nellie testade doktorns saker. Hon ville knappt gå därifrån! Jag är så galet tacksam så tårarna faktiskt kom, kanske har vi äntligen kommit en bit på vägen!

 Tack världens bästa doktor Anna, dagens ros till dig! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara på gatan;)

  Usch krya på er!! Jättejobbigt när barnen är så sjuka, man känner sig så maktlös! Du är ingen dålig mamma! man kämpar in i det sista o man åker inte för ”små” saker;) Eller hur är det man brukar tänka;) Härligt med stora syster för Anna är Bäst!! Kram hoppas allt vänder nu:)

  1. rebeccadufwall

   Ja fy! Nu har vi gått över gränsen med sjukveckor här :( känner mig så instängd haha. Såhär sjuka har vi ALDRIG varit, nu är det jag och Nicole kvar som ska bli pigga ordentligt!
   Ja Anna är BÄST! Snart är vi förhoppningsvis på benen igen :) kram på er!

 2. Emily Eszenyei

  Fina du <3, jag vet hur det känns att behöva stå bredvid och inte kunna göra någonting. Maktlösheten är enormt påfrestande. Men vet du vad, det är värre för oss än för barnen. Dom glömmer det nästan direkt! Men det där med att hålla fast är aldrig roligt! Kramar.