Rebecca Dufwall

I vanlig ordning…

är det FULLT upp från att vi vaknat tills klockan är alldeles förmycket! 

I helgen har vi varit på dop och kalas på samma dag, gissa om vi rullade hem sen haha. Dubbel tårta och massa kakor levde vi på i lördags 

   
    
 
Jag lovade ställa upp som fotograf på dopet och ja det blev ju faktiskt bra, mina vänner nöjda = nöjd Rebecca! 

Töserna skötte sig exemplariskt i kyrkan och sa inte ett ljud. 

Mycket mer än kalas och dop har vi inte hunnit med i helgen då även Kim varit hängig! 

Igår fick jag för mig att klippa ner vår ”fula” häck på baksidan. Jag klippte ur massa döda grenar i den förra året men jag blev aldrig nöjd så idag rök hela bort och nu hoppas vi att den växer upp fint så småningom! Vi gjorde likadant på framsidan för något år sedan och den har blivit kanonfin men det tar sin tid att få upp den men det får vi leva med!

  
Medan häcken växer upp får vi sätta dit något slags staket, en enkel variant så barnen inte kan ge sig ut på vägen. Trots att det är en gata med återvändsgränd kan vad som helat hända! Det säkra före det osäkra.

Idag har vi tagit det mest lugnt, haft en vän över på besök på lunch, fika och middag så mysigt. Behövligt efter en natt med dålig sömn då Nicole blivit förkyld igen! Att detta aldrig ger med sig, vi hinner inte bli friska innan nästa bacill hittat hit. 

Imorgon hoppas jag på mer energi, kylskåp och frys behövs fyllas upp och Nicoles rum behövs slipas klart inför målning. Känns som jag aldrig mer vill renovera efter detta! En välbehövlig paus sen är jag nog igång efter några veckor igen haha. Ja ni som känner mig vet ju hur jag är! 

Nu håller snart inte tandpetarna uppe ögonen längre, time to sleep!

Godnatt 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.