Husfix – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Husfix

Dagen har verkligen gått i ett. Kim har fogat alla springor (midjan på huset) på nedre delen av hela huset samt tornet, nu kommer det aldrig in något regn i panelen! Jag har skrapat lite på huset som sedan skall grundmålas och bli vitt inför nästa års målning. Det är fortfarande mycket att göra innan vi ens kan börja måla men en sak i taget. Altanen måste verkligen bli klar först, imorgon har Kim lovat att göra klart trappan. Nu väntar vi bara in vårt fina räcke, kommer bli pricken över i:et! 

Medan vi väntade på förstärkning för att fixa lite på altanen, rensade vi alla stuprännor, fy vad jag hatar att klättra på stegar men nu är det iallafall fixat! 

Nellie har lekt med granntösen hela dagen och Nicole har hängt med mig på magen, hon trivs så bra där. Hann även börja med glasverandan idag, grundmålat halva och imorgon ska jag slänga på lite vit färg, tanken var att hinna renovera upp glasverandan detta året så vi slipper det nästa år, vi fårse hur mycket vi hinner med och vad vädret tillåter, sämsta målarvädret någonsin, tur vi bestämde oss för att skjuta upp målningen ett år :) 

Efter en god middag med barnen blev det nya Falk filmen, så skönt att båda barnen slocknar samtidigt på kvällarna! Senast klockan åtta är det tyst i huset, lyx :) Imorgon blir det en sista dag med fix på huset innan vi styr kosan mot västkusten för Göteborg – Liseberg, hönö och Halmstad, längtar så! 

 Så sant som det är sagt: Ett leende förlänger livet!   
    
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.