Hur träffades jag och Kim? – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Hur träffades jag och Kim?

Så roligt när ni önskar inlägg tycker jag! Detta inlägget önskade en av mina läsare och självklart ska jag dela med mig av detta, så roligt.

Kim & Rebecca 

Detta vart året då jag slutade gymnasiet i Kungsbacka, strax utanför Göteborg. Jag tog mitt pick och pack och flyttade hem. Varför kanske ni undrar då? Jo det vart så att jag hade ett förhållande som vi hade haft på distans dessa tre år jag pluggat. Så jag valde att flytta hem för att få börja ett liv med honom. Efter ett långt distansförhållande blev det inte alls så lätt som jag trodde, så vi bestämde oss för att gå skilda vägar!

Första gången jag träffade Kim vart på en restaurang i stan där vi satt en kväll jag och mina tjejvänner och tog ett glas vin. Tillslut dök min väns kille upp tillsammans med Kim och de satte sig bredvid oss. Det vart en kyligare sommarkväll och vi satt utomhus med filtar! Han frågade mig flera gånger om han fick värma mig (så gulligt) men icke då jag fortfarande hade pojkvän här. Han åkte hem och det vart inte mer med det.
Ett par månader senare började jag arbeta som servitris på en Restaurang i stan. Vi hade många lunchgäster och en av alla vart just Kim! I denna stan känner man alla men honom hade jag då aldrig sett förut, inte så konstigt då han faktiskt kom från grannstaden och var tio år äldre än mig… Mindes inte att vi då hade träffats tidigare den sommaren. Kim lunchade 4/5 dagar på min restaurang och han släppte mig knappt ur syne. Jag är en väldigt blyg tjej, tro mig, även om ni kanske inte tror det! Jag hatar när folk synar mig, känner mig fruktansvärt obekväm. Dessutom vart jag inte alls intresserad eftersom jag precis avslutat ett förhållande!

Varje dag satt han där och kollade, gav mig lite roliga komplimanger. Kommer ihåg en speciell faktiskt – “Vilka fina råvaror ni har här” med glimten i ögat. Jag kunde inte hålla mig så jag utbrast i skratt! Än idag kan vi faktiskt skratta åt det.

Det gick ett par månader! Jag hade fortfarande inga planer på att träffa någon så jag behandlade honom som alla andra, inget konstigt. Senare inpå hösten ringde en av mina vänner och bjöd med mig på en fest tillsammans med hennes pojkvän och hans kompisar. Jag visste ju att Kim umgicks med de killarna eftersom de arbetade på samma jobb! Jag gick dit och Kim limmade som aldrig förr, haha… Spelade sina favoritlåtar och bjöd upp mig på dans! Vi fortsatte till hotellet för att ta en drink och där såg vi knappt röken av varandra, han fick en drink för mycket och försvann och jag vart trött och gick hem.

Dagen efter på morgonen skickade jag ett sms och frågade så han hade kommit hem, mest eftersom han inte vart helt klar i planeten den kvällen, ville ju bara vara snäll! Han svarade sent på eftermiddagen och det vart väl egentligen här allt började.

Han åt fortfarande på restaurangen och det slutade faktiskt med att vi hade lunch tillammans men inget mer än så. Efter ett tag bjöd han med mig hem till sig, han hämtade upp mig efter hans jobb och vi åkte långt ut i skogen. Jag visste ju inte vart han bodde! Minns att han sa – Bli inte rädd nu när jag tar dig såhär långt ut i skogen!

Behöver jag säga att jag satt tyst resten av resan? hahaha. Började fundera på vad fan jag gett mig in på… Jag kände ju knappt människan. Det slutade iallafall väl och jag blev bjuden på god mat, han är en jävel på att laga festlig mat min Kim!

Efter den dagen träffades vi varje dag! Sen gick allt lite väl snabbt men vad gör det? Ibland måste man chansa i livet.

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. caroline

    Såå mysigt med andras historier :)
    Gymnasiet i kungsbacka gjorde mig nyfiken. Gick själv på lindälvskolan och tog studenten 2005. När gick du ut? Och vilken linje gick du?

  2. caroline

    Såå mysigt med andras historier :)
    Gymnasiet i kungsbacka gjorde mig nyfiken. Gick själv på lindälvskolan och tog studenten 2005. När gick du ut?