Har ditt barn torr hud?  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Har ditt barn torr hud? 

Nellie har haft torr hud sedan hon var ett litet knyte. Vi har testat ALLT och lite till men inget har funkat. Läkaren har gett oss otaliga salvor men inget biter på henne! Dagen efter insmörjning är hon torr igen. 

Hon har inga eksem eller liknande utan har bara väldigt torr hud. 

Men nu har vi äntligen hittat MIRAKEL kuren! Tack vare min mamma! När hon duschar använder jag endast vanlig olivolja. Vanlig barnolja har aldrig hjälpt mer än för stunden men olivoljan är fantastisk. Hela hon är som en nyfödd liten bebis! Är så glad att jag äntligen hittat något som passar henne, dessutom mycket billigare än alla dessa krämer med “skräp” i! 

Har era barn också torr hud så testa detta! 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Olivolja eller kokosolja är faktiskt det absolut bästa. Vad många inte vet är att nästan alla krämer innehåller någon slags alkohol, vilket torkar ut huden. Smart sätt att få kunder att fortsätta använda den dyra krämen. Till och med den Canoderm som tipsas om ovan innehåller alkohol, som tredje ingrediens dessutom. :)

  2. Annette

    Ja har me provat kallpressad kokosolja som finns i vanlig matbutik:) den heter kung markatta kokosolja (glasburk) och är ekologisk, den e vit i färgen men smälter i händerna så den blir flytande o de funkar på min torra hud:)

  3. Anna

    Antar att ni testat cano derm? Testa den annars. Inte mini derm utan cano. Min dotter är var också jätte torr och det är den ända som funkar på henne! :) kunde inte gå en dag utan att smörja förut men det har blivit mkt bättre med den salvan.