Göteborg – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Göteborg

Vi spontanbokade en hotellnatt på favorithotellet Elite park avenue, så himla mysigt. Vi kastade in sakerna på hotellet, svirade om och gick till Liseberg! Vilken underbar dag, vädret var kanon och parken var full med folk, så kul. Dock mindre kul med alla köer men lika glada var vi för det. Båda tjejerna höll humöret på topp i hela 8 timmar utan minsta gnäll, så stolt över båda två! 

Nellie ville inte sluta åka och grät när vi skulle gå av varje karusell, så kul tyckte hon det var att åka. Populärast var berg och dalbanan Rabalder, den åkte vi 3-4 gånger med en kötid på 20-40 min vaje gång men vad gör man inte för sina barn? Kim och jag hade en kanonfin dag med barnen, det betyder allt! 

Klockan halv nio traskade vi ut ur parken, alla nöjda och belåtna (förutom fötterna) som vi tappade någonstans halvvägs i parken ;) Hungriga gick vi hem till hotellet och satte oss för en mycket sen middag, högrevsburgare med smörslungade pommes och Nellies tog spagetti bolognese! 

Sängen var grymt skön, minns knappt hur snabbt vi somnade men jag vaknade av att tvn var på och alla andra sov så gott! 

   
    
    
    
    
    
   
Att kliva upp idag var mindre roligt, det kändes som vi alla hade grus i ögonen! Sen frukost runt klockan tio. Efter det checkade vi ut och drog oss för en snabbis på stan, jag och Nellie stormshoppade medan Kim och Nicole vilade i bilen. Shoppingen får ni se när vi kommer hem från semestern! 

Nu har vi precis kommit fram till Halmstad, hoppas vädret spricker upp som det lovat men först installera oss i lägenheten! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.