FREDAG – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

FREDAG

ÄNTLIGEN fredag och helg!

Veckan har susat förbi, jag har jobbat förmiddag och haft eftermiddagarna med töserna. Vi har busat och lekt varje eftermiddag, det är så mysigt att få sakna barnen ordentligt när man är iväg på jobbet och sedan komma hem och kramas och leka. Man uppskattar verkligen tiden så mycket mer när man får sakna lite emellanåt, det är iallafall vad jag tycker!

Idag efter hämtningen på förskolan, åkte vi direkt till badhuset för att fredagsbada som vi alltid gör, så galet mysigt att få den tiden ihop tycker jag! Vi plaskade i badet i 1,5 timme i badet innan vi gick för att duscha, fixa oss och fredagsfika. Behöver jag säga att tjejerna vart trötta efteråt?

Nu har jag pussat, kramat och sagt hejdå till familjen för att spendera helgen i Stockholm hos Sofia. Ska bli så mysigt och verkligen grymt behövligt med en tjejhelg! Vi ska bara shoppa, äta gott, dricka gott och mysa, helt perfekt helg för en stressad småbarnsmamma haha. Ingen kamera med då jag verkligen behöver vila från den lite! Ibland måste man låta sig själv vila utan att fota varenda lilla “moment” i livet, det kan vara kul att se det från annat än kameralinsen också, även fast jag älskar att hålla i kameran.

Hoppas ni får en underbar helg ni också!


 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.