Blödig mamma!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Blödig mamma! 

En nästan helt ledig dag har passerat, lika snabbt som alltid! Efter jobbpasset hämtade jag mina guldkorn på förkolan, promenerade hem och tog tag i köket som såg ut som hej kom och hjälp mig… Medan jag städade började Nellie packa ner de mest nödvändiga sakerna i resväskan, så som pass, biljetter, lilla apoteket, Nicoles mediciner mm. Så himla duktig är hon! 

Nicole vilade upp sig innan det bar dags att bege sig tillbaka till förkolan för utvecklingssamtal. Det är alltid lika roligt att höra hur barnen är på förkolan. Så fina ord fick vi om Nicole – tårögd mamma och attans så stolt jag är över dig! Sen är jag så himla tacksam att jag känner mig så trygg när jag lämnar mina barn på förskolan. Gick dock därifrån med lite magont, en av pedagogerna ska sluta och jag vet att hon är en av dem Nicole har starkt band med så jag fick bita mig i läppen, speciellt när hon sa – Nicole jag kommer sakna dig! 

Blödig mamma! 

För att lätta upp dagen, bakade vi kladdkakemuffins som barnen fick dekorera själva och fota sedan spelade vi lite spel – lotto med babblarna, Nicoles absoluta favorit och hon är så duktig! Ibland måste man få lyxa till det lite mitt i veckan också, vad vore livet utan vardagslyx ibland? 


Det blev en salig blandning av det vi hade hemma, stora bullpapper fick vi också ta men se det fungerade helt utmärkt! 

Efter gott fika klädde vi på oss och gick ut i friska luften – regn, hagel och stora snöflingor fick vi uppleva under loppet av ca en timme. Ja, nu är våren verkligen påväg! Vi sopade trottoaren på baksidan och gungade lite, barnen älskar att gunga och skulle nog kunna sitta där i flera timmar! 

Det hela slutade med att jag fick bära in en arg tös som ville gunga mer men matlagningen kallade. Tur att det går över fort! Idag vart också dag två på Nicoles medicinering – jag hatar att jag måste göra henne illa till mods såhär men det är för hennes eget bästa, bara två dagar kvar av denna dosen sen hoppas vi att magen ger med mig. Om inte annat får vi en läkartid och det blir provtagning på henne. 

Önskade så att jag kunde ta det onda ifrån henne! 

Barnen somnade gott efter bokläsning och kramar i sängen, helt klart den absolut bästa stunden. Aldrig någonsin kommer jag tvinga er att somna i era egna sängar, tror mer det är jag som kommer ha svårt när de inte vill ligga brevid mig längre haha! 

Nu ska jag slänga mig i soffan och räkna ner timmarna till semestern! 

Godkväll fina ni! 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.