Badrums renovering – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Badrums renovering

Såfort vi är klara med resterande renovering är det dags att påbörja rivningen av vårt stora badrum, jag har fått tillsägelse att börja fundera på hur jag vill ha det i vårt nya badrum! 

Måste säga att det verkligen är svårt eftersom vi har två stora fönster i badrummet så det finns ingen “hel” vägg alls där inne 

Såhär ser det ut idag


Det tråkiga är att det är omgjort 2007 men de som gjort det har inte utfört något rätt, trist nog! Tur jag har en bror som är duktig och arbetar med badrum dagligen, han ger mig mycket inspiration och säger att man inte ska vara så rädd utan leva ut ordentligt och i nuet när det gäller badrum – det går göra om som han säger! 

Badrummet vi har nu känns så litet och dåligt planerat. Eftersom vi måste ha badrum kombinerat med tvättstuga vill jag ha lite mer space. Väggen i mitten skall rivas dvs den delen där toalett och dusch är idag så det blir en öppen planlösning. En ny tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp ska på plats. Förvaringen här inne är katastrof! 

Kikat på lite inspo

Ja det finns ju så mycket fint! Får Fundera lite till hur jag vill ha det. 

Nu vill vi bli klara med den andra renoveringen så detta kan påbörjas! Jag vill ha hit en arkitekt som kan hjälpa till att planera badrummet eftersom det är så svårt och jag vill få till alla delar med tvättdel, dusch, förvaring och plats för varmvattenberedaren! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.