Rebecca Dufwall

Att hålla barnen sysselsatta utan iPad,tv,datorer mm! 

Jag tycker det är viktigt att hålla barnen utanför de digitala ramarna så gått det går under ljusa dagen, självklart får de kika på tv,iPad mm men helst ser jag att vi gör något annat roligt och nyttigt tillsammans. Ofta brukar vi pussla, bygga duplo, måla eller bygga kojor men för någon vecka sedan fick barnen varsin fredagspresent som verkligen gick hem! 

Nicole fick en bilbana, perfekt för hennes ålder 


Lika roande tycker faktiskt jag att den är. Sett att de haft dessa på förskolan och ville verkligen ha en egen haha! Dessutom rosa också, både min och tjejernas favoritfärg när det kommer till deras saker. 

Och Nellie fick en låda sand, inte vilken sand som helst utan magisk sand

Jag har alltid tänkt men vadå magisk men ja den vart faktiskt helt magisk och vi satt alla tre i flera timmar i den här lilla lådan och lekte, så kul! 


Den kladdar inte och är ungefär som ”lera ” om den hamnar på golvet, alltså inga små sandkorn som inte går att plocka upp. Samtidigt som den rinner ur fingrarna, precis som vanlig sand! Ja ni måste nästan testa för att förstå, superkul grej såhär under vinterhalvåret när det är kallt och äckligt i sandlådan! 

Här hittar ni bilbanan och sanden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.