Äntligen är semestern slut!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Annons

Äntligen är semestern slut! 

Får man säga så? 

Jag hade gärna haft semester ett par veckor till men med lite bättre rutiner. Semestern har gjort oss till monster! Barnen vaknar sent och somnar alldeles för sent om de ens somnar innan oss.

Mat och kvällsrutiner har runnit ut ur sanden lite hur som denna semestern, visst det är skönt att släppa på de ibland men NEJ INTE SÅHÄR LÄNGE! 

Barnen har så svårt att komma till ro på kvällarna att vi alla fyra nästan ligger och gråter i slutändan. Trots bokläsning som vi brukar blir det cirkus i sängen! Mitt tålamod har prövats upp till 1000000 och det har varit slut x-antal gånger. 

Kim börjar jobba på måndag och fr.o.m. Då kommer rutinerna sättas in igen, fasta måltider är prio ett sedan löser sig nog resten av sig självt!

För att underlätta veckorna framöver kommer vi planera veckorna varje söndag så som träningar, middagar, aktiviteter handling mm så alla vet vad som står på veckoschemat. Vi kommer även införa matlådslagning på söndagar för att underlätta luncher för barnen och mat till både mig och Kim på jobbet. Att leva på restaurangmat gör inte alltid gott för kroppen eller plånboken! Pengar jag tycker man kan ha roligare för. 

Jag längtar efter rutiner och vardagen igen. När man gör det då har man haft en riktigt härlig och bra semester! Jag är inte mätt på sommaren men jag är mätt på ledighet just nu. Jag vet att jag kommer längta till ledighet snart igen men vet ni vad? 

Jag ÄLSKAR att längta efter saker! 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons