Anlita en personlig tränare!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Anlita en personlig tränare! 

Nu är det dags att faktiskt ta tag i träningen ordentligt och verkligen 100 %! Jag har fortfarande problem med mitt snitt och känner mi så vilsen hur jag ska träna för att ändå vara skonsam mot kroppens förändringar. 

Därför kommer jag framöver träna tillsammans med en personlig tränare! Det känns så himla bra att få skapa en bra grund så jag sedan kan fortsätta på egen hand och känna mig säker på det jag gör. 

Jag använder inte mig av en personlig tränare för att jag är omotiverad och behöver någon som puschar mig för att orka träna utan mest för att göra övningar som min kropp klarar av! 

Detta ska bli då roligt! Längtar tills vi kör igång. Som en extra bonus för att jag äntligen tagit mig hit fram hsr jag unnat mig nya träningskläder och skor. 

Dessa fina skorna blev det iallafall. Galet sköna att gå i och grymt mjuka! Perfekta gymskor.


Köpte dessa hos sportamore som dessutom har 25% på träning och löpning just nu. Passa på! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Gott att få hjälp med träningen! Själv avskyr jag att springa men nu när jag är gravid så bara längtar jag efter bebisen kommit så jag får ut och springa… haha!

    1. rebeccadufwall

      Ja underbart! Jag älskar att springa men mina knän vill inte 😒 haha konstigt vad man kan börja gilla saker när man är gravid 😅