Rebecca Dufwall

Adventskalender! 

Jag älskar adventskalendrar och tycker det är så mysigt att få öppna en lucka varje dag eller ett litet paket! Jag är uppväxt så och vill gärna ha det så i vår familj också. När Nellie vart 2 år gjorde jag 24 paket – aldrig mer säger jag bara haha! Förra året fick hon en pixi-kalender och den vart verkligen uppskattad så det kommer bli en sådan i år igen! Nicole får klara sig utan så jag tycker hon är för liten ännu. 

Såhär ser årets pixikalender ut! 

Sen kommer barnen få en liten present varje advent istället, antingen en upplevelse så som badhuset, Leos lekland, baka tillsammans hela familjen eller något annat roligt eller ett litet paket som inte behöver vara så märkvärdigt men vi kommer mest satsa på aktiviteter tillsammans! Alla söndagar går ej då jag jobbar helg, så då får det bli ett litet paket. 

Jag tycker absolut att december skall vara något speciellt, för mig är december en riktig familjemånad och jag tycker då man ska spendera så mycket tid som möjligt tillsammans! För mig är tiden med hela familjen så viktig då vi i veckorna inte alls har mycket tid alla fyra tillsammans, det blir ju så i vardagen tyvärr men i december ska vi satsa på familjen lite extra vilket jag verkligen längtar efter. 

Det är det här extra som betyder så mycket  ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sheima

  Hej Rebecca!
  Tack för ett bra adventtips! Jag har vårdats över vad jag ska hitta på till min Leia. Är heller inte sugen på 24 paket i år igen. Blir nog en pixikalender här!
  Och ska definitivt göra mysiga aktiviteter till en ”del av december”.
  Tack!!

  Ha en fin kväll. Och tack för en fin blogg!

  http://Www.livssheimat.vimedbarn.se
  @sheima88