Att vara och bli mamma

Bra koll man har tydligen!!

Tydligen så fyller Fredriks lillebror år imorgon… Och det fick jag reda på nu.
Det är hans halvbror, på pappas sida. Han är mycket yngre än Fredrik, hela 14 år. Jag har verkligen ingen koll på när hans familj fyller år, bara en av hans halvsystrar för hon fyller dagen innan Fredrik. Men Fredrik har lika dålig koll han. Antingen så bryr han sig inte speciellt mycket eller så litar han bara på att jag ska hålla koll på allt. Har ni samma problem hemma hos er? Planering är inte männens starka sida;)
Så då blir det ett impulsköp till killen som fyller 12? Tror jag.
Jag är inte den som vill köpa massa dataspel eller tv-spel för jag vill hellre uppmuntra den kreativa och sociala leken. När jag berättar detta varje år för Fredrik vid julklapps inköp skrattar han åt mig.. Vilket barn spelar sällskapsspel längre? Kan han säga. Jag lever på hoppet och kommer uppmuntra mina barn att i stället för att sitta hemma vid varsin dator kan dom slå sig ner vid köksbordet och spela en gammal hederlig omgång monopol. Eller tjuv och polis, diamantjakten eller Alfapet? Vad minns ni mer för roliga spel man alltid spelade med sina kompisar?
Joo, nu tog jag precis ett beslut. Ett spel ska han få. Ni får se imorgon vilket det blev:)
Nu ska jag snabba mig och sen ska jag iväg på ”Mary kay”-party. Ska bli mysig att träffa kompisarna igen och bara tjöta en massa skit:)

IMG_2207.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag är lite av en födelsedags-nörd så min sambo behöver inte hålla koll. Men planering är väl inte hans bästa sida heller. Han måste dock vara med att komma på vad som skall köpas i present.
    Håller med dig med alla datorer och paddor osv är det på tiden att vi sätter oss och spelar sällskapsspel! 🙂 Det är ju så kul dessutom! 😀
    Trevlig helg!