Att vara och bli mamma

Illamående

Idag ville Charlie upp 5,30 jag tog det. Min näsa var ändå helt igentäppt så kunde inte sova. Satt i två timmar och försökte få i ordning på den, omöjligt. Men när kl var 7,30 då kände jag att det var dags att byta, Fredrik fick gå upp och jag fick sova lite. Fick sova till 9,30 närmare bestämt:) snälla killar. Vaknade av att det knackade på dörren och in kom Charlie med sina hörselkåpor på, han gillar dom verkligen:) inte många gånger vi har haft användning av dom när vi vart iväg men när vi var i Branäs i vintras så fick han ha dom på afterskin:)
Jag gick och tog en dusch när jag vaknat till i alla fall, när jag stod där så började jag må sjukt illa. Var tvungen att sätta mig ner för allt började snurra och bli svart samtidigt som jag kände mig spyfärdig. Det ända jag tänkte var, inte magsjuka, vad som helst men inte magsjuka!!!
Fick ropat in Fredrik med ett glas blåbärssoppa för jag kom på att jag varken ätit eller druckit något på hela morgonen så det kanske var ett enkelt blodsockerfall? Satt där på golvet i duschen och sörplade blåbärssoppa, men det hjälpte lite efter en stund. Nu mår jag inte alls illa, har tom ätit lite yoghurt med müsli. Men känner mig riktigt seg, kanske för att man vart inne hela veckan och inte rört på sig så mycket? Hoppas det blir bättre under dagen så vi kan göra något litet hela familjen. Här hemma då, för åka iväg med pysen får vi ju inte:(

IMG_2156.JPG
All kärlek till dig mitt hjärta<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.