Att vara och bli mamma

Arg på trafiken

Sen vi flyttade in till Göteborg har jag blivit så arg och stressad på trafiken. I Alingsås var det helt annat, det var inte en sån hets hela tiden. Folk respekterade varandra, lydde högerregeln, bytte inte filer som galningar, använde blinkern och körde inte rally på små gator. Men i Göteborg där är alla helt galna! Man är stressad, släpper inte förbi någon, blinkar inte åt vilket håll man ska köra, kör mot rött, tutar på gångare och cyklister som för den delen också beter sig som galningar och bara går rakt ut i gatan precis som att dom vill bli påkörda:/
Jag har blivit så mycket mer stressad sen vi flyttade hit, det säger Fredrik också. Jag skriker när jag kör, svär åt folk som inte kör ordentligt, blir galen på pensionärer som kör i 45 på en 70 väg. Jag vill inte vara sån här!!! Jag kör alltid jätte försiktigt själv och skulle aldrig ta några onödiga risker men blir bara så arg på alla andra. Och bara det när man kör på en trefilig väg och en snigel ligger och kör i mitten filen! Vad är ditt problem? Kör längst in till höger….du stoppar upp trafiken och folk börjar köra om på båda sidor, det är farligt!! Ush blir arg bara jag tänker på allt. Är det ett typiskt storstads syndrom att bli såhär?

IMG_2098.JPG
En argmamma.nu
Lär er köra bil eller ta bussen!!! Jag har barn i bilen….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela Elofsson

    Känner igen mig så mycket i det du skriver. Tyvärr är det dock inte bara i storstäderna där de kör som galningar eller motsatsen. Jag bor i en liten ort och de kör lika illa här. Upplevs väl kanske värre i storstäderna eftersom det är fler bilar som åker omkring. Avskyr att man måste sitta o skrika på folk/bilar när man kör.