Kalaslördag och räddaren i nöden – Mitt liv som mamma
paulina

Mitt liv som mamma

Kalaslördag och räddaren i nöden

Godmorgon alla!

Idag är det en lite grynigare dag ute, solen skiner inte lika härligt som igår. Men det är ändå härlig luft ute.,

Uppe som vanligt innan tuppen, har hunnit fixa disken, ätit frukost med grabbarna, slängt in en maskintvätt och nu medans lilleman sover passar jag på att skriva en lördags uppdaterare.

Idag ska vi på ettårs kalas hos våra vänner. Tänk att I redan blir ett år, herre gud vad händer med tiden. Att w kompisar blir äldre så snabbt är bara ett tecken på att W också blivit en stor liten kille. Känns nyss som han kom till världen.. Men icke våran lilla älskling blir också om några få månader ett år. Hjälp mammas lilla bebis är inte så liten längre.. Säger bara ta vara på tiden. ♥ Men det ska bli så mysigt med kalas, så kul för lilleman att få leka med sina kompisar.

Wiltons fina kalasklädsel idag, bara älskar denna så mycket!

Mer om lördagen, blir att komma ut på en härlig promenad. Blir ett kortare träningspass hemma under tiden prinsen sover lunch senare. Sen har vi faktiskt inte så mycket mer planerat för dagen.

LÖRDAGSTIPS!

Det är förmodligen redan så många som testat detta,

Men jag ger  verkligen 10 stars utav 10 stars till galltvål.  Det är verkligen räddaren i nöden. Den har räddat så mycket klädesplagg hemma hos oss. Dels så räddaren min nya fina blus som jag så smart hade stoppat innanför mina mocka byxor.. Ni kan ju tänka er hur mycket byxorna färgade av sig. blusen vat uppdelad i två färger. Allt gick bort då menar jag allt. Vi använder en hel del vita plagg på älskade sonen, det kanske inte är det smartaste med en bebis som lär sig äta själv och som bara vill leka med haklappen. Ni kan säkert tänka er att det kan bli en del tråkiga fläckar på plaggen. Vi brukar ta av honom innan men ibland är man inte på rätt plats för att klä av honom som ex i stan osv. SÅ därför vill jag REKOMMENDERA GALLTVÅL!!! Så himla bra, det borde varje människa ha hemma. Det är super mot rödvinsfläckar också.

Nu mot kalas, hejs svejs <3

kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulina

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.