Panikens panik – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Annons

Panikens panik

Idag skulle Melker ta sig från skolan och hem själv för första gången.
Det innebär tunnelbana, läsa av tågtavlan för att kunna se vilket spår, gå till spåret och hoppa på sj tåg!
Flera moment!
Han har tidigare åkt tunnelbana själv och gått till skolan, eller blivit lämnad på tåget av en förälder och så tar den andra föräldern mot honom när han kommer fram. Han har fått träna på att läsa av tavlan massor av gånger. Alla moment har han gjort många gånger nu. Han känner sig trygg och säker, såpass att han ville testa själv idag. Testa för första gången att göra allt i ett!
Jag ringde honom i skolan och kollade om han fortfarande kände sig sugen på detta och det gjorde han.
Jag förklarade att jag skulle ringa honom ca 14:15 (han slutade 14:10).
Och jag ringer, “numret har ingen abonnent”! Eh! Jag ringde typ 100 ggr och gick samma svar. Paniken började bubbla i mig efter fem minuter, jag hade ingen aning om var han var. Om han var rädd, ledsen, lost. Det var som om han försvann! Och jag kunde inte hjälpa. Så fruktansvärt maktlös.
Vidrig känsla. Jag kontaktade tele2, de fixade problemet men ev behövde han starta om telefonen… Okej, hur ska han förstå det.
Testade att ringa, kom inte fram återigen…
Det hade nu gått ca 20-25 min. Tårarna sprutade.
Jag ringde SJ, och ville få tag på konduktören för att höra om min Melker stigit på tåget. Och då smsade mamma att hon hade kommit fram.
Jag ringde upp storgråtandes.
– men mamma gråter du? Frågade han oförstående eftersom inget hade hänt egentligen tyckte han.
Han hade tagit sig till tåget och haft superkoll. Trygg och lugn.
Vilken kille. Jag var så stolt att jag höll på att spricka!
Älskade unge. Vilken dramatik!

IMG_7503.JPG

Efter det hämtade jag S och Helmina och så blev det pyssel, film och mys hemma. Och efter en stund kom Fanny. Och sen Anna. Och efter det Martin.
Anna och Helmina stack hem och vi andra åt middag.

Jag har fått fin ordning på mitt hemmakontor. Så fint, att det blev en kort helt naturlig photoshoot under kvällen 😀
hahaha!!

IMG_7513.JPG

IMG_7511.JPG

IMG_7510.JPG

IMG_7512.JPG

Efter nattning av kids, tvättning av tvätt, vikning av kläder, träning av kropp och sedan tvagning av kropp så ligger jag äntligen i sängen nu. Imorgon blir det stan och ett möte med en stor kund. Jättekul!

IMG_7514.JPGh

IMG_7516.JPG

Nu är det dags att bli lite mer definierad i kroppen. Längtar efter mitt gamla kostschema. Har aldrig mått så bra som då i kroppen.

IMG_7523.JPG

IMG_7522.JPG

IMG_7525.JPG

Motivationsbilder!

Natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons