Jag vet… – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Annons

Jag vet…

… Dålig bloggare igen… Men det är bara för att jag jobbar, fixar och trixar bl a med mitt (och mammas) designprojekt 🙂

Första provet kom idag! Behövs lite mer fix, work in progress men jag är så otroligt glad över att jag fått/tagit chansen att göra denna bricka som jag döpt till Mariefredsbrickan 🙂

Inte den slutgiltiga versionen som sagt, men här har ni den!

IMG_7284.JPG

IMG_7279.JPG

IMG_7285.JPG

IMG_7291.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx