Det gäller att… – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Det gäller att…

…veta vad man har när man har det…

Kärlek… förhållanden… Svårt? Lätt?

Man tänker att kärlek ska vara lätt, men att leva med någon och lära känna den personen, att vara nära – två liv som ska sammanflätas – det kan vara svårt även om kärleken är lätt och förhållandet är rätt. Ingenting är ju guld och gröna skogar jämt, saker och ting, the good and the bad går i perioder. Det finns ingen människa som är på topp konstant, heller inget förhållande.

Men att veta vad man har i sin älskade trots att det går upp och ner och att kunna visa det i både ord och handling är bland det viktigaste tänker jag för en lyckad relation. Inte konstant, inte forserat – men naturligt och när det behövs. Det kan vara ett gulligt sms, en mysig middag, en present, en par ord, en varm kram, att visa att man finns där, att “vi är ett team”, att våga ta upp när något känns lite tokigt, att våga prata om det så att det inte förstoras mm. Att visa kärlek och uppskattning, att vara vänlig mot den man älskar, att visa att man vill väl…  oerhört viktigt. Att överlag visa andra människor att man vill dom väl, att man bryr sig, att visa respekt i alla relationer man har är viktigt. Att skiljas från den man älskar/älskat under flera år, som man har barn med är i alla fall det svåraste jag gjort och det är fortfarande tufft, svårt, jobbigt… Jag vill aldrig uppleva det igen och det är så värt att verkligen kämpa och ge allt för sin/sitt familj/förhållande. Man bestämmer (oftast) själv hur ens liv ska bli, du är din egen lyckas smed.

Ta inte förgivet, visa kärlek, visa uppskattning, förstå vad ni har när ni har det, ta tillfället i akt (oavsett om ni varit ihop 1 månad eller 25 år) – för vi lever bara en gång!

Att ge allt, att visa kärlek, att vara passionerad kan aldrig vara fel.

Det behöver inte vara så storartat som i klippet, det handlar inte om perfektion eller att man måste slå på stora trumman, men hans värme, kärlek och fina tankar om sin partner gör ändå att det kommer en tår.

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/781066-sparade-fran-tolv-ars-alder-till-det-har-perfekta-frieriet

Puss på er och ta hand om varandra!

karlek-khaki-green-frame

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.