Skyddsängel – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Annons

Skyddsängel

Jag blir så berörd, ledsen… Skakad när jag ser bilder och läser text på Andreas Lundstedts Instagram sida. Han, Lotta Grey, Carina Nunstedt, Doreen Månsson mfl är i Sydafrika med läkarmissionen och tar del av deras arbete där.

IMG_6805.PNG

IMG_6804.PNG

För det första blir jag förfärad och arg över grymheter och orättvisor som dessa små oskyldiga barn fått uppleva, för det andra blir jag förbannad när jag tänker på att det finns väldigt många människor i Sverige som tycker att vi inte ska hjälpa andra människor i andra länder som har det svårt. Vi ska hjälpa våra egna först, fast ingen av våra egna har det i närheten så dåligt som dessa barn. Och när vi dessutom har råd att hjälpa andra. Så vidrig människosyn.
Empatisk störning.

Det kostar 100 kr/månad att hjälpa, det har de flesta råd med. 100 spänn.

IMG_6806.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons