Paulinas

Snart är det dags!

Nu har jag ätit en stoooor frukost 🙂
Gröt med hallon, kaffe, färskpressad juice, ägg och två skivor bröd. Jag är redo att prestera.

Sitter och tar det lugnt nu och planerar hur jag ska göra med mitt klädbyte… Man börjar ju med att simma, jag har en våtdräkt med långa armar och ben (som är svår att få av). Under den hade jag tänkt att ha mina korta cykelbyxor och en träningstopp, sen slänga på mig en torr tröja.
Men så igår så testade jag att cykla utan cykelbyxor dvs utan en rump och snipp-skydd. Och det funkade den distansen. Och det vore skönt, för helst springer jag inte i mina cykelbyxor.
Så kanske att jag har ett par korta träningsbyxor under istället, fast helst har jag på mig ett par långa byxor under cykel och löpning, kanske slänger på ett par långa efter badet över dom korta. Funderar och funderar ha ha.
Måste nog ha mer kaffe!

IMG_5726.JPG

IMG_5725.JPG

IMG_5724.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.