Reclaim time! – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Reclaim time!

I dag tar jag tillbaka “mitt liv”! Det värsta jag vet är att komma efter i rutinerna.

Har ju inte hunnit plugga så mycket den här kursen – den svåra kursen i nationalekonomi som många säger (makroekonomi) och det känns ju givetvis väldigt jobbigt eftersom jag verkligen verkligen vill klara den här kursen.

Så jag ska nu dyka ner i böckerna och stanna där först fram till lunch och sen en stund till innan jag måste hämta min lilla älskling.

Sen kommer de andra hem rätt tidigt idag också, så det blir mysigt. Hoppas att det slutar blåsa så mycket så att vi kan grilla 😉

– man kan visst klaga på sitt liv för det är tufft i många lägen MEN det viktigaste är att göra en förändring. Det är ju bara man själv som bär ansvaret för att man lever det liv man vill leva.

I dag gör jag det, eller jag startade igår. Jobbade hela kvällen – eller först löppass – sen jobbade jag fram till kl 00:30. För att rensa och göra så att jag känner mindre stress och press. Puh! Och nu mår jag så mycket bättre.

Jag började dagen med träning – cyklade i racerfart med min älskling i cykelvagnen, på vägen hem var motvinden så stark så att jag trodde att cykeln gick sönder – så trögt var det! Så jag fick ett riktigt tungt benpass som start. Sen sprang jag 4,65 km terräng löpning, 30 burpees och 50 squats!

Härligt!

Nu blir det plugg! Hörs sen!

TREVLIG VALBORG! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.