Älska MER – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Älska MER

I går var jag ute och powerwalkde och passade då på att hämta ut två paket. Ett på 3 kg och ett på typ 0.6 kg. Så det blev extra fettförbränning under den promenaden. Hursom, i det stora paketet var det produkter från MER ni vet MER som man dricker i tetra med sugrör 🙂 de där tetrorna har följt mig hela livet känns det som.

Först när jag var liten så ville jag ha med MER på varje utflykt 🙂 och det skulle vara äkta MER ingen fake. Riktiga MER smakar liiite godare 🙂 Först var favoriten apelsin men nu är det päron.

Varje gång jag tar en korv på stam, tar jag samtidigt en päron MER 🙂

Och så nu är det Melkers tur att älska MER 😀 hans bästa smak är den med hallon/blåbär.

I alla fall fick jag ett härligt utflyktskit från MER så att våra utflykter ska bli både godare och snyggare, det är nämligen så att MER fyller 50 år i år och jag är jätteglad över att få ta del av firandet!

Stort grattis till MER och stort grattis till alla oss för att vi får njuta av goda mer under korvätning på stan samt mysiga utflykter med familjen!

Grattis MER, 50 år till! Minst! 

 

Såhär såg innehållet ut 🙂

 

 

Limited edition prylar och jubileums smaker 🙂

 

 

Vi hade faktiskt inga sittunderlag så dessa kommer verkligen väl till pass 🙂 snygga också!

Tack!

Ha en bra dag alla!

 

//Paulina

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.