Ready for a night on the town – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Ready for a night on the town

Det var längesen jag sminkade till mig och satte på mig 14 cms klackar!

Nu har jag båda delar på och delar med mig av en “dagens” eller en “kvällens” snarare!

Middag på East 🙂 med fina tjejer! Wohooo!

Tre pose bilder, jag har läst att det är sånt som bloggare gör. Jag identifierar mig inte som en bloggare direkt, men jag tänkte ändå prova på. Kändes konstigt när man posar för sig själv liksom, men jaja. Här är alltså resultatet.

Det är uppenbart för mig att jag behöver shoppa lite nya gravid vänliga kläder. Mina tighta outfits passar INTE nu i den här mellan fasen, jag ser mest tjock ut och har inte hunnit få den där fina lilla kulan liksom. Så det var inte roligt att klä upp sig.

Jag har på mig Henriks skjorta, ett bälte i midjan, mörkblå dbrand jeans och pärlor om halsen :-)Det får duga, och det blir taxi ner på stan trots att jag bor nära vågar inte gå i dessa skor, då ramlar jag nog illa kvickt.

Hoppas att ni får en fin kväll!

Later!

//Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.