Julmaaaaaat! – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Julmaaaaaat!

Idag har jag jobbat hemifrån, och haft en super effektiv dag. Har nått mina egen uppsatta dagsmål aktivitetsmässigt och det är så himla tillfredsställande.

Idag tänkte jag överraska mannen med en nygriljerad julskinka, vörtbröd, risgrynsgröt och sånt gott juligt. Han förtjänar verkligen det för han har (förhoppningsvis) passerat en punkt, där det inte är sådär hysteriskt mycket jobb längre. Utan nu blir det bara mycket antar jag. 🙂 Så jag tänkte uppmärksamma det och honom, det är ju viktigt att visa att man uppskattar varandra. Det är viktigt med mys och kvalitétstid även i vardagen.

Men icke! Jag hittade ingen rimmad skinka i charkdisken! Det höll på att sluta i katastrof, gravidhormoner, illamående, cravings… det är INTE att leka med. Jag hade ju bestämt mig för detta och då måste det typ bli så för att det inte ska bli hormonkatastrof. Dessutom glömde jag kaviar och jag vill så gärna äta kaviar och ägg. Men jag löste det utan att börja gråta.

Och det blev en annan favorit för honom och nu ska jag baka lite också 🙂 Samtidigt som jag lyssnar på Frank Sinatras julskiva!

Så får vi se om den gode mannen kommer hem någon gång.

En liten bild från förra julen!

Later!

//Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.