Rapport från igår – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Rapport från igår

Det var mycket trevligt igår.

Middag hos Emelie och sen stack vi till By Barda som ligger på Birger Jarlsgatan. Möttes av ett bord fullt med med champage och vänliga leenden, väldigt trevligt.

Det var frågesport och mycket information angående olika behandlingar, och så skulle man försöka skapa en slogan. Jag tyckte min var jättrebra, men jag vann INTE! Morr. 😉

Vi fick goda muffins från CUPCAKE Sthlm, nu är det ju så att jag har jobbat i ett bageri som chefsbagare samt gjort meny och gjort alla godsaker till Afternoon Tea på anrika Gripsholmsvärdshus. Så jag vet vad jag talar om när det gäller sötsaker, haha.

Nä men de var goda och annorlunda smaker. Väldigt vackra och perfekta till tebjudningen, dopet eller barnkalas kanske.

Ellen Franzén var värdinna för denna trevliga tillställning, hon blev även sminkad på plats av Jean-Pierre Barda och hade jättefint hår som också stylats på By Barda. Vi fick se smakprov på Brazilian Blowdry, det skulle passa mitt hår perfekt. Jag plattar ju mitt stackars hår till förbannelse och så fort det är fuktigt ute så är blir det frizzy och lockigt.

Saken är den att det inte år så troligt att jag skulle börja gå på salong, jag går knappt och klipper mig hos frissan. Det kan ta typ 2 år innan jag kommer på att jag måste det. Eller så klipper jag lite själv. Ja, usch. Det är sant. Jag ska skärpa mig. För det gör ju sån skillnad. Mm… Jag ska faktiskt skärpa mig. Och tänk vad skönt att kunna tvätta håret, föna det och så är det rakt. Det vore en helt ny värld. Mycket smidigt när man är mamma faktiskt. För annars tar det mig typ 40-45 min att fixa mitt hår, det gör jag typ 2-3 dagar i veckan, när jag tvättat det.Puh. Och den här fantastiska behandlingen tar 2,5 h och håller upp till 12 veckor. Ja, jag kanske är såld. Beroende på vad det kostar. Måste köpa glasögon för jag ser inget.

Var ju svårt för mig i Madde igår när vi skulle hitta till Emelie, ingen av oss ser bra nog för att kunna läsa skyltar på håll. Blev mycket kisande.

Jean-Pierre sminkar Ellen.

Jessica vilar mellan behandlinarna

Cupcakes från CUPCAKE Sthlm 🙂

Den fina värdinnan Ellen och Jessica.

För er som älskar skönhet så ska ni besöka Ellen fina blogg

Ellen F

Ja igår till lunch så blev det ingen kulinarisk upplevelse direkt. Tomatsoppa och ost/avokado/gurk/italienksalladskryddig baguette.Det funkade. Framför datorn.

Later alligators!

//Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.