Tips till föräldrar! – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Tips till föräldrar!

Jo, jag har en ny kärlek som heter Kalle Kunskap.

Förra julen köpte jag två datorspel till Melker, Bolibompaspel och Kalle Kunskap Georgrafi.Då var han måttligt intresserad och kanske testade en gång. Men så för någon vecka sen, så frågade han efter dem och har spelat en hel del. Och tycker att det är jättekul. Så nu kan han olika kontinenter och hur de ser ut osv.

Jag tycker att det är så roligt att skapa intresse för att lära sig, kunskapstörst heter det. Så i år tänkte jag ev köpa en egen dator till honom och fler kunskaps spel. Då kommer han lära sig datorer tidigt, och lära sig matematik, geografi mm tidigt. Det tror jag är jättebra! Han är alltså inte på internet och spelar utan detta är PC spel. Internet får vänta ett tag till. Måste ju fatta allt det här med att spärra alla sidor som han inte ska titta på osv.

Ja, men tipset var alltså datorspel till barn! Kalle kunskap! Väldigt roligt att göra tillsammans. Nu är det mest Henrik som spelat med Melker men det är väldigt kul. Och barnet får testa sig fram, till slut så känner de ju igen de olika världsdelarna till utseendet. 🙂

Köp spel här!

Ja det var det, nu lunch!

//Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.