Återhämtning – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Återhämtning

Puh, jag har inte orkat blogga på några dagar. Ett par dagar under veckan var extremt jobbiga och jag har bara velat lösa situationen. Vilket är gjort nu, så den här helgen har handlat och återhämtning och kärlek.

I fredag hade vi mysigt hemma och drack lite vin och åt god mat.Det blev oxfilé, potatispuré med basilika och en sås med svart trumpetsvamp. Mycket gott 🙂

I lördag var vi på kalas, det var toppen! Melker dagiskompis fyllde 5 år och alla utom två barn på dagis var där! Vi åt och drack och barnen hade så himla roligt. Kalaset skulle varit mellan 12-15 men vi kom inte hem förrän efter kl 20 på kvällen. Haha.

Efter att ha ätit lite thaimat somnade Melker som en stock. Och jag med efter film och mys. När vi i samlad trupp (vi som sist lämnade kalaset) gick därifrån så gick vi förbi en fotbollsmatch där Bajen spelade en match mot några andra. Killarna stannade till och tittade. Och Melker skulle sen återberätta vad som hänt när de tittade så berättade han om en kille som hette Bajen och råkade ramla när han skulle skjuta bollen och skadade armen, haha. Så gulligt.

Idag har vi varit på bio och sett Toy Story 3, den var kul och sen har vi bara slappat och ätit god middag förstås.

Det blev kassler med kantarellsås, potatis, avokado/tomatsallad och kronärtskocka. Fick med lite oxfilé rester sen fredagen. 🙂

Kommande vecka blir hektisk, full rulle med möten och massa happenings efter jobbet. Blir kul! Helgen ser ut att bjuda på massa trevligt också. Nu tittar vi på Ensam mamma. Har hittat ett nytt favvo program på ettan tror jag att det var, Vem vet mest? heter det. Jag älskar frågesport och saknar Jeopardy fortfarande. Så det var riktigt kul att få testa sin allmänbildning! 🙂

Nu blir det mera mys och jag ser fram emot veckan som kommer!

Hoppas att ni haft en riktigt skön helg!

//Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.