Eftermaten slapp och fortet – Paulinas
paulinaw

Paulinas

Eftermaten slapp och fortet

När jag var liten så äääälskade jag fångarna på fortet, 24karat, Jeopardy och sådana “riktiga” underhållningsprogram! Jag har saknat Fångarna på fortet… Men är det verkligen lika roligt som det var då?

Ska man verkligen köra uppföljare på lyckade filmer, tv shower mm?

Idag har det verkligen varit måndag. Är inte frisk än… Så jag har känt mig rätt seg. Men jobbat på bra och hittat flera bra möjligheter. Ny dag, nya möjligheter som man brukar säga.

Jag är mycket glad över mitt jobb! 🙂

Vi kikar efter en ny lägenhet. Det är så spännande, kul och frustrerande! Var ska man bo? Vad får det kosta? Där får man si många kvadrat och en mil utanför stan får man så många kvadrat för samma penning. Så idag var vi på två visningar på Gärdet för att känna in området. En ganska högt upp på Gärdet och en ganska långt ner.

Vi ska inte köpa så snart, eller ens i år men det är ändå bra och börja titta nu. Framför allt på områden. Vi älskar där vi bor nu! Det är så härligt här, tyst lugnt och nära till ALLT. Lyxigt värre. Men vi ska flytta till större. Gärdet ÄR väldigt trevligt! Och inte så långt ifrån där vi bor nu.

Kommer dock att sakna vår underbara balkong som vi hänger på så flitigt.

Jag på balkongen 🙂

Kommer att sakna det fiiin fiiiiina köket väldigt mycket! 🙂

I det här huset spenderade jag en vecka i somras och åt bl a det här… men det är en annan historia som jag ska berätta en annan gång 😉

Grillade jätteräkor, Helgrillad Seabass, grillad annanas, grillad persika, sallad och en sås gjord på cremé fraiche, majjo, citron, massor av vitlök och tabasco.

Behöver jag säga att det var DIVINE?!

Nu myser vi i soffan och kollar på Time Out. Efter middag och allt. Jag älskar Martin Timells skratt.

Martins garv <—– priceless

Jag håller på att fundera på vad som ska lagas imorgon… Helstekt kyckling kanske? Vi får la se, tills dess får ni hålla till godo med dagen matlagning. Dock utan Melker, han är hos sin pappa så det är barnfria veckan här :-/

Maten är klar!

Hörs imorgon!

//Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulinaw

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.