Patricia

Patricia

Annons

Längtar efter just nu

 • Fredag- för att då blir det en härlig AW med de bästa kollegor man kan önska sig + att det då är Black friday.
 • Julklappsspaning med mamma på lördag.
 • 1a december – då ska vi börja julpyssla här hemma❤️ Älskar julen och allt vad den innebär med planering, bak, pyssel, pynt, klappar, mat och framför allt MASSA MYS med de man älskar mest.
 • Årets första lussebulle! Jag är dock rätt konservativ när det gäller julbak och så, så det kommer dröja till 1a advent..tror jag 😉
 • Att åka till landet! Vi har inte varit där tillsammans hela familjen sedan någon vecka efter semestern. S har varit där och jobbat en helg och jag var där en härlig helg med 3 vänner, men som sagt, annars var det lääänge sedan. Hoppas vi tar oss dit till 1a advent iaf, så vi kan göra julfint där också! Det är mycket på helgerna med kalas, träningar, matcher mm.
 • Ett frisörbesök. Alltså mitt hår..superslitet deluxe.

  Några bilder från juletid förra året:

  Längtar du också till jul?

  Kram❤

  Annons
  Kommentera (0)

  Träning 

  Hej!

  Kul att just Du kikar in!

  För en stund sedan kom jag hem från en skön och lyckad stund på gymmet – så skön känsla i hela kroppen  (och knoppen). Kände mig seg och inte alls sugen på att kliva ur mjukiskläderna tidigare men så glad att jag tog mig i kragen ☺

  Sist jag tränade så fick jag ingen direkt träningsvärk efteråt så idag lade jag på mer vikt på alla övningar och kan känna redan nu att det var vad som behövdes!

   Vad tränades idag?

  • Löpning som uppvärmning ca 15 min
  • Tricpes 12*4
  • Insida lår 12*4
  • Utsida lår 12*4
  • Biceps 12*4
  • Rumpa/baksida lår 12*3
  • Ovansida lår 10*3

  Och stretching såklart!

  Kom hem och tog mig 2 skivor av en kvarglimpa jag bakade innan jag åkte + lite tonfisk. Så saftigt bröd! Fick inte någon bra bild på den men ni finner den här: KVARGLIMPA . Superenkel att baka, degen tar under tio minuter att göra. Jag hade ingen kvarg hemma så tog yoghurt vilket också funkade fint!

  Annons
  Kommentera (0)

  Kommentera

  Halloweenmys

  Hej!

  Min bästa Annika med familj kom aldrig upp till Sthlm, sjukdomar och jobb kom i vägen 🙁

  Men min bästa Sara hade bjudit in till Halloweenmys och eftersom jag ÄNTLIGEN mår helt okej igen så kunde vi åka på det. 

  Massor med bilder kommer här;

  DSC03514

  Mina hjärtan på språng! En älskar att klä ut sig – en tycker inte alls om det <3

  DSC03515

  DSC03517

  En spöktröja räcker bra för bubbi. Köpt den själv, dessutom 🙂

  DSC03520 DSC03528

  Sara har fått kök och badrum renoverat. Alltså SÅ fint! Nu halloweenstylat..

  DSC03529 DSC03525

  Em busade massor med Elliot medan Alexander & Emil spelade Mario

  DSC03526

  DSC03534

  DSC03518 DSC03530

  Idag ska vi gå på fotboll! Första för oss alla så det ska bli skoj 🙂 Em är ju rätt ljudkänslig, så vi tar med hörselkåpor och hoppas det går bra.

  Kram!

  Annons
  Kommentera (1)

  Kommentera

  Se fler...

  Feber och feber

  Alltså, jag är inne på min 8e dag med feber! Det är inte influensa och jag är inte förkyld.. Vad är det här? Trött i kroppen, men inte ont annat än i huvudet (normalt vid feber ju)! Använde appen KRY för första gången imorse och kan var,t rekommendera so far. Läkaren skickade beställning på labprover på min VC och jag kunde bara åka ner och få dem gjorde på mindre än en timme. Annat det än att slåss om en möjlig tid hos läkaren genom att ringa 7.30 och ställas i kö. När jag pratade med en sköterska där igår så kunde hon inte begripa varför jag skulle träffa läkare och ta prover (ringde då för att 1177 rådde mig till det). Det var säkert virus på virus jag fått, dör småbarn är ju väldigt smittsamma.. Jo jo, men OM det är bakteriellt och jag kan få medicin så vill jag ju det! Det gör mig galen att inte orka nästan något och vetskapen om att kollegorna får jobba extra hårt gör mig så himla stressad att magkatarren visat sig igen. 

  Läkaren imorse ville iaf absolut att jag skulle ner och ta prover. Ja, lotteri typ, det där vem man får prata med. Alltid en andra åsikt är mitt råd! Vi får se vad svaren visar. Det kanske vara är envisa virus som bråkar, men då VET jag iaf det.

  Idag har jag åtminstone varit uppe i soffan nästan hela dagen. Spelat spel med Alexander och prata med mamma, som var här och hälsade på – och hade med sig lunch ☺️

  I helgen kommer några av de bästa upp till Sthlm och vi ska även på Halloweenfest, så jag vill vill vill bli frisk nu!

  Alexander fick följa med en kompis till Grönan i måndags! Lite läskigt i olustiga huset hade det varit, men han åkte Popexpressen för första gången och var mycket nöjd!

  Alexander hade kompiskalas i lördags och bjöd bl a på dessa spökmaränger

  Spexaren igår! Glad över att mormor var här och att mamma äntligen orkade sig ut från sängen, tror jag

  Uppdatering; började skriva detta igår men hann aldrig klart! Fått provsvaren som såg normala ut och nu under förmiddagen så har tempen hållt sig under 38 och ingen huvudvärk so far! Så skönt!

  Annons
  Kommentera (0)

  Kommentera

  Min dotter, min Em

  För 12 år och 2 dagar sedan (29/9) blev jag mamma! En dröm gick i uppfyllelse <3

  Från sekunden vår lilla, lilla Em kom ut så var hon så självklar. Det klart att det var hon där inne! Det var henne jag känt sådan kärlek till från första pluset på stickan, som jag börjat lära känna under månaderna i magen. Jag kommer aldrig glömma S ansiktsuttryck när han höll henne i sin famn för första gången – så stolt!DSCN0776

  Alldeles ny, men så vaken från första stund! Älskling!

  Em och mamma 30 sep

  Ett halvt dygn gammal

  DSC00432Ett år! Världens bästa.

  IMG_4365

  Emmis 2 år!

  IMG_4386Paketöppning på 2-års dagen Midsommarafton 2010 (16)Sommaren 2010

  Iphone 4S 341

  Em med kompisen Lina! Gullisar! Här är de nästan 7 år och har gått i samma klass i ett år – nu har de varit vänner i 6 år!

  DSC02322Julen 2015 IMG_20170501_205052_605Maj i år – vi njöt av Körsbärsträden i KungsanIMG_20171001_112850_996Älskade unge – 12 år <3 Iklädd en av presenterna från oss, en mysdress i velour som hon önskat sig.

  Em –

  Aldrig trodde jag att så starka känslor som du ger mig, kunde finnas. Den kärlek jag känner till dig går inte att beskriva med ord. Jag är så stolt över dig, stolt över att du står för vad du känner och tycker. Stolt över att du, trots att det är riktigt tufft ibland, kämpar på med matten som du har det lite extra kämpigt med. Stolt över att du alltid försöker tänka på andras känslor. Stolt över att du utvecklas och mer och mer anstränger dig för att tänka på vad du säger och gör när livet känns tufft och orättvist. För visst har vi många duster och diskussioner, men att jag älskar dig – och du mig, det vet vi båda två! Du gör mig så lycklig och vi älskar dig mest av allt <3

  Mamma

  Annons
  Kommentera (1)

  Kommentera

  Se fler...