Patricia

Patricia

Annons

Jobb igen

Hej!

Sedan i tisdags är jag tillbaka på jobbet. Förstå dagen var väldigt tuff för tån, men det går åt rätt håll!

Vädret har varit härligt och vi har varit ute massor. Älskade vår❤

Alexander har fått ny klubboverall och nya fotbollsskor, så han är redo för utomhussäsongen som börjar efter påsk!


Så stolt över nya kläderna! Han sov i dem och hade den i skolan dagen efter❤😊Tacksamt!

Nu är vi på simskola jag och A, Em och Stefan är i centrumet bredvid och handlar present till Ems kompis – imorgon är det fest!

Hon längtar! På bilden har hon nya skor och ny tröja, som tydligen ska invigas offentligt imorgon

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

På väg

God förmiddag!

Nu sitter vi i bilen och har kört lite mer än 2/3 av vägen hem till stan igen. Eftersom Em rider 11.15 så startade dagen tidigt. 6.30 gör att vara exakt! Men det är det värt för att få lite tid på landet😊

Nyss var det toastopp i Eskilstuna med inköp av nötter och dricka. Satt fint nu 3 h efter frukost!

Vi har haft det fint i Saxdalen med fikastund hos svägerska och lillkusin, häng på kvällen med grönsaker och dipp och bara tagit det lugnt. Em var modig och cyklade iväg själv för att fråga om lån av häst hos en ”granne” (de bor ca 20 min gångväg härifrån 😊). Stolt över henne, då det var ett stort steg. Tyvärr jobbade mamman i familjen, men Em ska få rida där i påsk ist.
Fina videkissar som svärfar plockat till oss

Han hade byggt ett räcke åt oss också, vår hustomte❤

Hur kan något så enkelt vara så gott!? Mm!

Ses till påsk, kära Saxdalen!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Jag

Så trött på mig själv just nu. I förrgår lyckades jag springa in en dörr med stortån först = fraktur. Jävla klant. Otur kan man också kalla det, men sånt här händer mig mer än somliga.. 

Så nu sitter jag här med foten i högläge, äter onyttigt och glor på Dawsons Creek på Via play. Tack och lov för playtjänster😊 Konstigt nog så får jag dock alltid mest lust att röja och städa när jag inte kan. Man sitter här och ser all röra, tvätt som bör vikas..

Nå, tid att blogga får jag iaf! Här kommer några bilder från den senaste tiden:

Pokémonjakt med Lilleman

Middag med fina kollegor

Vår i vår hall

Vårshopping

God helgfrukost

Och en till från förra helgens pokémonjakt 

Tweenie-älsklingen har inte fastnat på så många kort på sista tiden. Hon hänger med kompisar, på djurkkubben, pluggar och kämpar. Så stolt över henne! Den hormonella tiden som ligger framför henne är allt annat än lätt.

Kram❤

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Planering, planering

Hej fina och hej söndag kväll!

Redan slut på helgen..Men vi har hunnit med en del (därför behöver jag en till dag föra att göra ingenting på 😊). Igår tog vi en lång prommis i solen, sedan hade Alexander träning och Em åkte till en kompis. Då tog jag tag i Ems rum och storstädade där, fixade om lite också så att hon fick en bra plats till sitt stall och alla hästar. Vi behöver köpa några vägghyllor bara, för nu har hennes böcker och lego ingen plats 😊 Hon blev superglad iaf!

Idag har Alexander spelat cup och Em ridit. Jag åkte med den lilla och hejade mig hes på de fina kämparna!

Fotbollsmorsa på Järfälla ungdomscup 

Och gårdagens goda smoothieskål

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Bilder och så

Hej fina!

Hur har veckan varit? Själv var jag tillbaka på jobbet efter förra veckans sängliggande. Veckan gick snabbt men var också intensiv! Igår var jag så extra lycklig att det var fredag. Så skönt att ha helgen inom räckhåll😊 Extra bra blev dagen då Em berättade att hon fått full pott på förra veckans kemiprov samt jättebra resultat på Stockholmsprovet i matte❤ Alltså jag är såå glad för hennes skull!! Så himla kul! 

Vi uppmärksammade kvinnodagen i tisdags med lite gottis. Hemmagjorda biskvier samt några nyttiga chokladbollar och jordgubbar. OCH jag fick hemmagjorda praliner av Em❤

Bollarna vart så himla goda att jag måste bjussa på receptet:

  • 14 dadlar
  • 2 dl havregryn
  • 3 msk kokosolja
  • Ca 3 msk kakao
  • Ca 1,5 tsk vaniljpasta  (går säkert bra med vaniljbullar också)
  • En näve hasselnötter (kan uteslutas om man vill)
  • Lite mandelmjölk

Häll allt utom mjölken i en matberedare. Mixa till en slät (så slät som det går) massa. Häll i en skvätt mjölk( kanske 2 msk) och mixa igen, testa att rulla smeten till en boll. Om den inte smular isär är den klar – annars får du hälla i lite mer mjölk och mixa. Du märker när konsistensen är rätt😊 Rulla i kokos eller något annat gott och förvara i kylen!

Kram

Annons
Kommentera (0)

Kommentera