På Smällen!

Välkommen vecka 18

Idag välkomnar vi vecka 18! Snart har halva graviditeten gått och det känns som tiden går snabbt framåt nu! Jag älskar att vara gravid och njuter av varenda dag! Jag längtar väldigt mycket efter bebisen också, till och med mer än vad jag har gjort dom andra graviditeterna. Jag tror det är för att jag njöt ännu mer av att vara gravid dom andra gångerna, jag hade helst velat stanna tiden ett tag och bara njuta. Nu vill jag också stanna tiden, men oron ligger fortfarande och lurar i bakgrunden så jag känner mig liksom inte lika dundersäker som jag har gjort dom andra gångerna. Jag hoppas att RUL om 1,5 vecka kommer få mig att slå bort dom sista tankarna av oro. 

En sak till som får mig att bli orolig är min blindtarm. Om det nu är den så har jag fått totalt 5 anfall under graviditet och för varje gång har det blivit mycket kraftigare. Jag hoppas inte men jag tror verkligen att jag kommer få ett anfall till under den här graviditeten och det gör mig orolig. Jag undrar om operation kan trigga igång en förlossning? Det känns som det borde vara en av riskerna… 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Assignment Help Experts Uk

    I love reading and writing as I am a writer so reading books or articles is an important part of my life and I have been providing writing services for the last decade. Get professional essay help from UK native experts to boost your grades. We at assignment editors pro have a team of qualified experts that provide the best quality of assignment writing services to students and academic professionals. Get free consultancy with our experts now to boost your grades.