På Smällen!

Tävla om 5 st ClearBlue ultraljudsdoppler!

Titta hit alla gravida! Nu kör jag igång en tävling här på bloggen och på instagram för er som är gravida eller planerar att bli! Och vet ni vad, i den här tävlingen är det 5 vinnare!!!! Alltså stor vinstchans!!

Ska ni inte ha fler barn? Var med och tävla ändå och ge bort i present!

  

 Tävlingen anordnas i samarbete med Billiga-tester.se som sponsrar med 5 ClearBlue ultraljudsdopplers som ni nu har chansen att vinna!

Ni vet ju att jag har blivit väldigt mycket lugnare sen vi hörde hjärtljuden med min ClearBlue ultraljudsdoppler. Läs gärna om det HÄR! Det är inte alltid man kan höra före graviditetsvecka 12, men jag gjorde det och då släppte den där akuta oron som jag bar på.

Det är busenkla tävlingsregler i den här tävlingen! 

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är: 

– Kommentera inlägget och skriv kort varför du vill vinna 

 
Det kan vara känsligt att ”avslöja” att man är gravid eller vill bli gravid, därför så kan ni tävla anonymt här på bloggen. När ni kommenterar så behöver ni ju inte använda ert riktiga namn eller så, men det är viktigt att mailen ni anger stämmer. Ingen annan än jag kan se vilken mail ni anger! 

Tävlingen avslutas lördagen den 10:e oktober 20.00!

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. psychology assignment help

  Students are continuously on the look-out for premium quality assignment help. Our psychology assignment help specialists are highly experienced and knowledgeable experts having earned PhD in their respective domains.

 2. Amanda

  Jag och min man försöker att bli gravida. Att veta att man har ett sådant ultraljud skulle kännas så lugnande, och något som känns som en självklarhet, man vill ju kunna höra hjärtat på Hjärtat när och var man vill.

 3. Josefine

  Väntar mitt första barn och vi har valt att vänta med att berätta tills vi är säkra på att allt är bra.
  Tyvärr är inte RUL bokat förens v.19+3 och jag är nu i vecka 15+4.
  Väntan är olidlig och väldigt ensam!!!
  Att vinna dopplern hade lugnat mitt hjärta och gett mig lite ro inför RUL. Det hade dessutom gett mig trygghet att dela min dröm som blir sann tillsammans med de närmsta.
  Håller alla tummar jag har <3

 4. R+J

  Jag skulle vilja vinna efter att förra året haft en utomhavandeskaps graviditet som slutade med akut opertaion i 2 månaden där vi tyvärr aldrig hade chansen att lysnna på bebisen Nu hoppas vi efter mer en 1 års försök att bli gravida igen och kunna använda den här så syskonen kan få vara med och lyssna på bebisens hjärta från första början

 5. Sofia

  Innan vi fick våran dotter för snart 1 1/2 år sen så fick vi två missfall innan det på tredje försöket gick vägen. Nu är vi gravida igen och att kunna lugna oss här hemma genom att få höra vårat lilla hjärtats hjärtslag skulle betyda hur mycket som helst! Jag är nu i vecka 6 så det är fortfarande några veckor tills det är ”säkert” men ändå. Skulle lugna våra oroliga hjärtan ❤️

 6. Lina

  Skulle göra min dag om jag vann denna! Är gravid nu men efter att jag hade ett missfall i juli så är man jämt och ständigt paranoid för att något ska vara knas! Att få höra det lilla pickande hjärtat skulle vara så otroligt betryggande och skönt!! Håller alla mina tummar och tår för vinst

 7. Johanna

  Jag är i samma vecka som dig men har inte gjort något ultraljud än så är superorolig. Hade känts lugnade att få höra hjärtljuden på den lille.

 8. Hella

  Är gärna med om att få chansen att vinna en doppler. Då jag gick in i vecka 14 idag å vi vill gärna vinna då vi haft två missfall å i januari fick vi göra en abort då vår älskade lilla kille inte hade klarat sig graviditeten ut.
  Å nu är vi ju igen äntligen gravida men både jag och min man är oroliga varje dag att något ska hända något.

 9. Liv

  Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna en doppler! Jag är i vecka 12 och väntar vårt första barn! Vi är fulla av förväntan om vem som ligger och ruvar 🙂 din blogg var den första jag hittade när vi fick reda på plusset och upptäckte att du endast var några veckor före mig vilket gjorde saken väldigt klar! Henne måste jag följa! Jag hoppas att vi vinner doppler så att oron inom oss kan försvinna. <3

 10. Cissi

  Skulle gärna vilja vinna en doppler för att kunna stilla min oro. Har en son som är lika gammal som Lucas och är nu gravid igen i v.12. Har tidigare haft ett MA som upptäcktes i v.13, och har man varit med om en sån sak är man för alltid ärrad och skadad. Så att kunna lyssna på hjärtat ibland fram till dess att man känner sparkar skulle vara underbart!

 11. Herr P

  Mina vänners högsta önskan är att utöka duon till en trio. Det här skulle kunna vara min chans att bidra med vad jag kan.

 12. A-L

  Äntligen är jag gravid igen efter ett missfall för nästan exakt ett år sen! Fick missfallet strax innan KUB. Hoppas att det ska gå hela vägen denna gång. Ska på VUL om två veckor och på KUB om några veckor och det kommer att vara spännande. Det skulle vara tryggt och lugnande för nerverna att själv kunna följa graviditeten med Clearblues ultraljudsdoppler mellan barnmorskebesöken!

 13. Malin

  Hej, jag skulle vilja vara med o tävla då jag plussade igen igår!
  i december för två år sen var jag också gravid (trodde jag) men på kub testet i vecka 13 konstaterades Missed abortion o abort fick framkallas, de var de värsta som kunde hända! Nu är jag så otroligt nojig o vet liksom inte vart jag ska ta vägen, detta kanske skulle kunna lugna? Jag vet inte…

 14. L

  Det finns så mycket att oroa sig över när man är gravid,
  men med en doppler skulle nerverna få lite mera frid,
  då skulle vi själva kunde lyssna på bebisens hjärtslag,
  när som helst eller till och med under varje dag!

 15. Maja

  Jag är efter en lång kamp gravid efter två tragiska missfall. Nu nojar jag hela tiden för att något inte är rätt med bäbisen. Vid båda missfallen märkte jag ingenting, utan det var på ultraljuden som man inte hittade hjärtljud. Det hade därför nu lugnat mig något otroligt att få höra de små hjärtljuden när jag vill själv!

 16. Kristin

  Jag är gärna med och tävlar, har nyss hittat till din blogg då jag såg att vi är lika långt gången i graviditeten. Jag har BF 15 april med nr 2. Vi har försökt i 1,5 år för att få till ett syskon och hoppas nu att den här lillskrutten stannar kvar hos oss.

 17. Nora

  Att mista ett barn är hemskt, fruktansvärt. Men att inte bli hörd, och tvingas leva med en gnutta hopp in i det sista är ännu värre. Jag vet inte om känslan att mista en del av sig, en kommande familjemedlem, ett efterlängtat barn är det värsta, eller att se ens klippa, kärlek och livspartner tom på ord, och hjälplös. Att mista vårt barn var tufft, att genomlida det tillsammans både jag och min man var ännu tuffare, det tog oss hårt, väldigt hårt. Det är aldrig en vacker syn att se blod.. Jag önskar att jag hade blivit hörd, att man erbjöd oss hjälp. Jag ville inte riktigt tro på att det värsta skulle hända, försökte desperat att leta efter minsta lilla tecken. Där satt jag alldeles darrig och rädd, och så hör jag henne på andra sidan luren: ”Är det ett missfall så får du bara vänta ut det”.

  Jag ville inte tro på att det var slut. Det var hårda ord, jag hade behövt en undersökning, även om det inte fanns något livstecken. Men att bara bli hörd, omhändertagen, brydd, få en klapp på axeln, och få ett avslut på det hela.. 16 april 2013 kom det ut, hemma, i vår toalett. Vårt lilla barn! Vi som hade kämpat ett helt år.. Vi försökte att gå vidare, börja om på nytt. Det var inte lätt, men mitt i allt så fick vi ett plus. Den här gången skulle det gå bra, jag bara kände det på mig. Men ack vad fel jag hade! Samma scenario spelades upp igen, och nu kunde vi lägga till ett nytt datum på förlustlistan, 29 september 2013.

  Det gäller att kämpa in i det sista, att inte ge upp. Tro på sig själv, ha en positiv inställning, att allt blir bra i slutändan. Just därför tog vi en paus, vi behövde semester, bara komma ifrån vår verklighet, vår vardag. Utomlands, december 2013 fick vi vårt tredje plus. Ett plus som resulterade i vårt lilla mirakel, våran fina efterlängtade dotter. Graviditeten var tuff, ingen dans på rosor. Vecka 5-7 hade jag blödningar, v 10-12 färgade flytningar, v 15 en kraftig blödning. Men vår lilla kämpe höll i sig hårt! Men oron, rädslan.. Det är något jag aldrig vill genomgå igen. Men här sitter jag nu, gravid med ett efterlängtat syskon i vecka 11. Den här graviditeten är lika tuff som med dottern. Blödningar, färgade flytningar titt som tätt.. En ständig oro och rädsla. Lys upp min tillvaro, och tvinga bort all oro och rädsla som äter på mig inifrån. Ge mig tryggheten, chansen att höra dom ljuva hjärtslagen så att jag glatt kan börja sjunga för mitt barn, prata om hur bra det kommer att gå, att vi snart kommer att ses. För visst kommer vi att göra det?

 18. Mumin

  Hej! Jag skulle vilja vinna för att lugna mina nerver och göra graviditeten lite roligare. Jag mår illa från morgon till kväll och är sjukskriven så jag är lite ledsen på livet just nu, älskar bebisen i magen men hatar att vara gravid.. Tyvärr

 19. Viktor Eriksson

  Jag skulle vilja vinna en till min sambo som just nu försöker peppa och stödja hennes bästa vän som är gravid och orolig, det är såklart grymt gjort av henne men hennes egen oro läggs lite åt sidan då hon skäms lite över att oroa sig så mycket då det här är graviditet nummer 2 . Det skulle vara så skönt att kunna lugna henne med en sån här

 20. Sandra johansson

  Hej ! jag skulle så gärna vilja vinna en doppler till min bästa tjejkompis . jag själv hade stor nytta av en under min graviditet då jag är ganska orolig av mig . Nu är min vän gravid och har tre missfall bakom sig och förståeligt så har hon det väldigt tufft och kan verkligen inte njuta av graviditeten så jag hoppas att en sån här kan släppa lite på den ångest och oro hon ständigt går runt med . Håller tummarna 🙂

 21. Fanny

  vad kul med tävling!
  Jag och min sambo har velat bli gravida ett bra tag, men min ägglossning tog 9 månader att komma igång efter p-piller! I fredags fick jag min första ägglossning och var helt lyrisk av glädje, ÄNTLIGEN!! Det hade varit helt otroligt om det skulle bli bebis på första försöket, det återstår och ser! Vi vill vinna så gärna, vilken spännande manick att få testa!
  Kram

 22. Sophia

  Jag förlorade mitt första barn 2003, han dog i min mage i v 38. Sedan dess har varje graviditet varit en fatastisk tid men oron har alltid funnits där med mycket tankar på, kommer det gå vägen? kan det hända igen? Nu är barn nr 5 på gång och jag önskar inget annat än att slippa ha alla oro och få njuta av graviditeten och ha möjligheten att lyssna själv när oron är som jobbigast <3

 23. Lisa

  Har fått två friska barn, och känner mig nöjd och glad och tacksam! Däremot har jag en kompis som efter ett MA, ett MF och ett utomkvedshavandeskap är gravid igen (i v 5)- och förståeligt nog hemskt orolig! Hjälp mig att lugna henne?

 24. Marir

  Då vi vår fick vår livs chock den 14 september i år när vår lilla trea visade sig vara både 3 & 4 och barnaskaran kommer öka i rask takt i april/maj så vore detta ett optimalt sätt att minska både oro och göra våra stora barn mer delaktiga!

 25. Sara

  Helt enkelt för att jag är sjukt nyfiken & skulle vilja höra mitt barn så tidigt som möjligt. Det skulle även vara så häftigt att få dela det med farfar, 90+ som nog inte fick lyssna på såna grejer på första halvan av femtiotalet 🙂

 26. Milo

  Hej, hittade din blogg för några veckor sedan och har gått tillbaka och lusläst de senaste månaderna. Jag är nämligen gravid för första gången och allt är verkligen så nytt! Är i v 12 och är precis som dig superorolig och nojjig. Känns som om dopplern skulle ge mig lite lugn så hade det gjort allt i världen! Håller verkligen alla tummar och tår! Ha det toppen! Kram

 27. Secret Entry

  Åh vilken toppentävling!
  Jag och min fästman väntar första barnet, men det är väldigt hemligt än så länge. På fredag går vi in i vecka 9 och ett besök på akuten har redan kartlagts plus att det konstaterades att jag har en stor cysta i livmodern som gör att jag har ont varje dag. Ibland tar den smärtan över ”gravid”smärtan. Jag skulle vilja lugna nerverna då jag är osäker på att jag kommer få lyssna på hjärtat hos gyn, även fast hon på akuten sa att jag skulle ringa igen i v8 då hjärtat inte slog i v5 när jag var där. Har inte tid för inskrivning förrän Halloween och vad jag läst så är nästa gång vecka 19, det är lång tid av ovisshet. Hoppas o håller tummarna! Aldrig sett min karl såhär nervös över något i sitt liv. Han vill knappt att jag lägger något på magen nu haha <3

 28. Längtar efter bebis

  Vill gärna vinna för att hela familjen ska kunna få uppleva detta mysiga, det blir lite mer verklighet för barnen som inte riktigt förstår att det ligger en bebis i magen och har tusen frågor. Håller tummarna

 29. J

  Skulle vilja vinna en doppler till en nära vän, som lider av PCO, och som kämpat med att bli gravid i över 2 år, efter att ha förlorat sitt första barn i magen i vecka 22. :/

 30. M

  Jag tycker att jag ska vinna för att jag precis har fått + på mitt graviditetstest! Det skulle vara så otroligt mysigt att kunna lyssna på bebisens hjärta.

 31. Moa

  Har i över två års tid försökt fått ett litet syskon åt vår lilla dotter. Vägen har varit allt annat än lätt med bla både ett missfall samt ett tråkigt besked i feb på rul i v.20 i då vi fick reda på att bebisen hade ett ovanligt kromosomfel som ej var förenat med liv utanför magen. 🙁 Vi är nu äntligen gravida igen, i v17 och även denna graviditet har varit en berg och dalbana pga upprepade blödningar. Så trots upprepade ul är oron extrem. Så att få äran att vinna och kunna få lyssna på hjärtljuden hemma skulle nog göra så oron släpper lite, samt att det skulle vara så mysigt att lyssna med en längtande storasyster!

 32. Mattias

  Oj, vad det skulle lugna en ivrig förstagångspappa! Jag försöker att hinna med alla små ”fladder/rörelser” men lyckas alltid lägga handen på magen för sent. Att få höra ”Minis” hjärta skulle lugna mitt hjärta!

 33. Josefin

  Hej och tack för en att du skriver en så bra blogg!
  Jag är gärna med och tävlar om dopplern eftersom vi drömmer om ett syskon till storasyster… Så fort vi kan se ljuset i renoveringskaoset vill säga…

 34. Lena

  Gravid med första barnet med bf 26 april. Jag och min sambo är superglada men samtidigt två extremt oroliga personer som inte vågat ta ut något i förskott förrän ultraljudet och den dagen man får höra hjärtslagen ❤ Skulle vi vinna skulle bli såå glada över att slippa vänta ända till ultraljudet och det skulle förhoppningsvis lugna oss lite.

 35. M

  Vill väldigt gärna vinna! Väntar mitt första barn och det är väldigt tidigt ännu men är så nervös och orolig för att någonting ska hända och jag tror att det skulle lugna mig att kunna få lyssna på knotten där inne, att få känna någon sorts trygghet trots att det är tidigt fortfarande. Har nästan inte gått in helt att jag faktiskt är gravid. Håller tummarna! 🙂

 36. Att inte räcka till

  Jag håller både tummar och tår för att turen är på min sida! Vid vinst kommer jag vilja överraska min vän som var med om en hemsk sak som ingen egentligen borde få vara med om! Lyckan över att vänta barn och så händer det som inte får hända, barnet dör! Jag som vän står där vet inte vad jag ska göra för jag vill bara själv att detta ska vara en dröm! Denna tävling vet jag skulle ge lycka åt min vän och sambo där ett lugn kan skapas om de får höra sitt barns hjärtljud nästa gång de blir gravida! Jag vet att de försöker och önskar av hela mitt hjärta att det går vägen för dem nästa gång! Jag har själv en son och detta är något så fantastiskt att jag önskar att alla som vill uppleva skulle få möjligheten till det! Jag övervägde även gör några år sedan att kolla om man fick bli surrogat mamma för att kunna ge en obeskrivlig gåva då en familj nära mig ville ha barn men det inte gick vägen och för att de skulle få vara en del i en lite process övervägde ja detta! Jag hoppas på vinst nu åt min vän ✊✊

 37. Alexandra Johansson

  Hej där.
  Vi kämpar hårt för barn nummer 3. Det var 5 år sedan min yngsta föddes och jag trodde jag lätt skulle ha minst en till nu men skräcken och rädslan för att om allt var ok det här lilla barnet i magen har satt sina spår. När hon kom ut använde vi ett andningslarm dygnet runt och det lättade oron och ångesten till den nivån att det gick och leva och njuta av barnen till och med. Önskar mig så en doppler den här gången så kanske jag får en chans att njuta av den kommande graviditeten som troligtvis kommer bli min sista.
  Stor kram och jättegrattis till livet i magen <3

 38. Linda

  Åh jag skulle så gärna vilja höra det lilla Grynet där inne. Många veckor kvar till rul och med ett extra lager skydd (läs fett) så har jag inte kännt något inifrån än. Är inte superorolig men vissa negativa tankar finns ju alltid speciellt första gången när man inte kan skilja en bubbla i tarmen från en ev rörelse Vore som sagt fantastiskt att går höra tills hjärtats hjärta

 39. Linnéa

  Väntar mitt första barn i april och skulle göra vad som helst för att höra mitt barns hjärta! Är så orolig är MA och det är evigheter tills jag får höra på hjärtat i slutet på november

 40. Victoria

  Jag vill börja med och gratulera dig till gradiviteten! Det skiljer bara några dagar mellan oss vilket är jätte roligt! Nu lite kort om varför jag hoppas på och vinna.. Jag har tidigare haft ett missfall och är nu gravid igen. Jag har mått väldigt bra fysiskt denna gång men tyvärr inte lika bra psykiskt. Jag är jätte orolig att något ska vara fel igen och kan inte glädja mig till det kommande livet jag faktiskt bär på! Jag har flera gånger kollat på denna ultraljud doppler och tror att det skulle kunna lugna mig och mina tankar och kanske förändra mitt tankesätt och få mig och njuta den resterande tiden! Jag håller alla tummar och tår att jag vinner och kan få höra ett tickande hjärta där inne

 41. Victoria

  Hej jag skulle vilja vinna en doppler skrev förr till dig på bloggen att jag va sugen på att testa men rädd. Men är fortfarande intresserad på att testa skulle vara spännande och höra hjärtis lilla hjärta slå . Men om man skulle vinna hur går du ut med det skriver du ut på instagram lr på bloggen ? Jag har inte gått ut med det än att jag är gravid och jag har ingen aning om min familj lr mina vänner följer dig dock skulle det vara kul att de kom ut där så dom kanske blir lite fundersamma . Kram ha en fin dag

  1. Emma - På Smällen!

   Jag kommer välja några vinnare från bloggen och några på insta. Dom som är på bloggen kommer jag bara gå ut med deras namn, inte mailadress. Och på instagram kommer jag skriva vilka konto som har vunnit 🙂 kram och lycka till!!!

 42. Anonym

  Hej!

  Skulle väldigt gärna vilja vinna en då jag under dom första veckorna varit inställd på att få missfall och bara gått och väntat på det och inte känt någon glädje alls. Förra veckan lyckades barnmorskan hitta hjärtljudet redan i v.10 vilket var en riktig lättnad för mig. Nu som först börjar jag glädja mig ordentligt och skulle verkligen vilja vinna en för att kunna lyssna på hjärtat när oron kommer tillbaka.
  Håller tummarna! 😀 kram

 43. Louice

  Efter 8 års kämpande och 5 missfall varav 1 i v.18 väntar vi på ett syskon.Oron är obeskrivlig så därför skulle jag verkligen vilja vinna 🙂

 44. Lisa

  Drömmen om denna prenatal-ultraljudsmonitor är stor! Den skulle hjälpa mig att stilla min oroliga själ och tanken på att redan nu bekanta mig med mitt andra livshjärta, obeskrivligt!

 45. Lovisas

  För tre år sen när jag var gravid med nr 1 hade jag jättetur och vann en doppler i en tävling på din blogg! Vi använde den flera gånger och som du skriver blir man lugn av att höra sin bebis hjärtljud. Nu har min man lånat ut dopplern (för 1,5år sedan) till en kompis och trots att han sagt till flera gånger verkar vi inte få tillbaka den 🙁 därför vore det perfekt att vinna en ny nu när vi är gravida med nr 2! Håller tummarna ✊✊

 46. Sara

  Efter att förra graviditeten slutade i missfall så har jag en extra oro nu inför denna graviditet men att få lyssna på bebis hjärtljud tror jag skulle lugna nerverna 🙂 har tänkt tanken på att skaffa en när du bloggade om din 🙂

 47. Bina

  Jag bär på vårat andra barn och jag minns så tydligt hur orolig man sist var så den här hade verkligen underlättat våran vardag. Men inte bara det utan vilken härlig känsla det även hade varit att höra på vårat lilla mirakel som växer i magen!

 48. Martina

  Student som är mamma till dottern på 10 månader och gravid med tvillingar bf mars 2016. Efter hennes gravididitet är de massor av orosmoment att ta sig an då jag hade en del komplikationer. Men som föredetta student som numera är mammaledig å dessutom väntar tvillingar så räcker ekonomin inte till att köpa en doppler. Att vinna en skulle ge mig ett inre lugn!

 49. Ida

  Vi fick efter tre års kamp vår fantastiska dotter med hjälp av ivf. Nu är hon två år och vi vill inget hellre än att ge henne ett syskon, men nu har vi kämpat ett år med ivf igen och hittills fått två missfall så nu hoppas vi att det snart är vår tur att välsignas med ännu ett fantastiskt mirakel.
  Det hade varit underbart att vinna den här så att vi, NÄR det väl blir dags, kan stilla den oro som för varje graviditet blir värre och värre.
  Håller mina tummar och hoppas på turen att vinna både doppler och den allra största vinsten, ett mirakel!

 50. Felicia Dahlberg

  Jag skulle så gärna vilja vinna en doppler för att kunna lyssna på vår lilla skrutts hjärta! Efter ett otroligt tufft år med 3 missfall så är ingen lyckligare än jag och min fästman med familjer att vi har kommit till v. 17 så här långt, och det hade varit en så stor lättnad att vid minsta oro kunna kolla så vårt lilla hjärta är okej! ♡

 51. veronica hedlund

  Är jättegärna med. Skulle så gärna vilja ge bort till min syster så hon kan lyssna på hjärtljuden och även moster då .

  Håller tummarna
  Kram veronica

 52. Josefine

  Jag är gravid i vecka 11 med mitt andra barn och skulle vilja vinna för att kunna stilla lite av all den oro jag känner. Detta året har varit en ända stor oro och just nu känns de som om det aldrig kommer ta slut.

  I början på året fick jag veta att jag hade livmoderhalscancer och dödsångesten kom som ett brev på posten och lika så sorgen över att aldrig mer få bära ett barn. Men jag hade tur i oturen och fick möjlighet att göra en fertilitetsbevarande operation.

  Innan operationen hade vi försökt få syskon till dottern i över två år. Tre månader efter operationen och på första försöket blev jag gravid. Ett mirakel på alla sätt och vis. Men också en stor oro för om barnet kommer födas förtidigt eller om cancern tänker komma tillbaka.

  Just nu är största oron, lever den fortfarande där inne? Klarar jag av ännu en sorg just nu om allting skiter sig? Oron kommer aldrig försvinna men med denna kan jag i alla fall ta lite kontroll över den.

 53. L

  Skulle väldigt gärna vilja vinna denna då min vän (som genomgått både missfall & utomhavandeskap) är gravid igen. Skulle vara såå kul att kunna ge henne denna nu då hon precis passerat v 14 & allt ser bra ut!:) skönt dock att hemma kunna lyssna på hjärtljuden för att lugna sig!:)

 54. Anna

  Jag har själv krångel med mitt hjärta. Blev akut ambulanstur + inlagd förra helgen p.g.a medvetslöshet och kramper. Jag har RUL på torsdag 8/10. Lång väntan dit, då jag nu är väldigt orolig över hur barnet mår efter allt de sprutade in i min kropp i ambulansen och på akuten.
  Jag är snart 35år – fyller faktiskt den 10/10 🙂 och ÄNTLIGEN gravid med vårt första barn efter mååånga års längtan/väntan/krångel. V.18 nu…och önskar sååå att jag haft en doppler! Att kunna höra ”Minis” hjärtslag skulle verkligen stilla min oro! Precis ”som från himmelen” dök denna tävling upp. Blev tipsad av en kompis, och håller nu mina tummar och tår – hårt, hårt, hårt för att jag blir en av de lyckliga 5! Snacka om perfekt 35-årspresent!

 55. Emmelie Gustafsson

  Detta är vårt första barn. Beräknad till 1 mars. Vi har kämpat i 6 år med att bli gravida och lyckades till slut med andra ivf – försöket. Detta är otroligt stort för oss och vi känner så stor glädje. Det skulle vara super mysigt att kunna få lyssna på hjärtat. Tack även för tipset med bikarbonat testet, det ska jag prova hehe.. Kram från Emmelie : ) ☆♡

 56. Sara

  Med en graviditet kommer också oro, även om vi väntar vårt tredje barn kommer den inte släppa. Det hade vart lugnande att få höra ett galopperande litet bebishjärta då och då och ett mysigt sätt att berätta för våra två andra att dom ska få en bebis 🙂

 57. Selia

  Hej jag skulle gärna vinna det här priset 6 missfall på 2 år jobbig tid var det och det är jätte svårt med att varje gång man är gravid så tar det himmler långt tid att gå till mvc för kontroll runt vecka 11 jag vill gärna höra innan bebisen imagen så att jag kan koppla av och tänkte på något annat än att jag kommer få ett missfall igen hoppas på tur selia

 58. Väntarbarn2

  Jag skulle verkligen vilja vinna en ultraljudsdoppler då jag är gravid med 2 barnet nu efter missfall och mycket oro. Varje gång jag är på toaletten tror jag att det ska komma blod och tänker på det nästan hela dagarna. Även när jag verkligen försöker putta bort tankarna kommer dem alltid tillbaks. Saknar första graviditeten då jag inte alls var orolig. Var glad och lycklig hela tiden och njöt verkligen hela graviditeten. Försöker tänka att det kommer bli bättre när jag väl känner sparkar för då kan jag känna bebisen ofta och veta att allt är bra. Men är i vecka 11 nu så det är långt tills dess känns det som. En doppler hade verkligen räddad denna oroliga mamma och denna graviditeten. Mvh en tankespridd (förhoppningsvis) snart 2 barnsmamma

 59. Sandra Anderstedt

  Jag hade en tuff graviditet from vecka 18-26 med en ständig oro om vad som skulle ske, skulle han klara sig, skulle han bli svårt sjuk, skulle vi äntligen få vårt första barn som vi kämpat för att få i drygt 3 år, men vår son orkade inte leva utanför min mage En timme fick vi dela med honom innan han tog sina sista andetag på mitt bröst 141223 Nu är vi gravida med ett lilla syskon till vår älskade saknade Krigarn och en ständig oro om att liten dött i magen eller att ngt är fel oroas jag över var minut Har tänk att jag ska köpa ultraljudsdoppler om liten överlever tills vi kommer till vecka 12, men hade ju väldigt väldigt gärna hellre vunnit en

 60. Elin

  Fastnade för din instagtam och blogg eftersom vi ligger så nära i graviditeten, skiljer bara en dag, så roligt att följa! Har hört om dessa innan och blev ännu mer intresserad när du skrev om den, dock inte blivit nåt köp. Jag hade ju bestämt mig för att inte oro mig en massa, tydligen inte sånt man bara bestämmer…. Vore så skönt att kunna använda en doppler för oron, men det känns även som att det kan vara en mysig grej hela graviditeten. Håller tummarna för vinst och för välmående små krabater där inne!

 61. malin

  Hej!
  Jag började följa din blogg när jag blev gravid. Läste en annan loppi blogg där hon skrev Grattis till dig som blivit på smällen. I samma veva hade jag fått veta att jag var gravid, väldigt efterlängtat! Är i v.11 nu och precis som du så har jag en ständig oro hur den lilla har det där inne och har känts bra att läsa din blogg där du berättat öppet om allt under din graviditet.
  Jag vill såklart vinna så jag också får lyssna på det förhoppningsvis pickande hjärtat. Skulle betyda så mycket och kunna släppa den värsta oron iaf.
  Blev så glad när du hittade hjärtljuden!! Håller tummarna !!
  Kraaam!

 62. Sandra

  Jag vill så gärna vinna denna då jag aldrig fick testa med första barnet. Och nu är jag gravid igen och vill gärna kunna ta en stund och bara lyssna på bebisens hjärtljud. Det blir mer verkligt inte bara för mig men även för pappan som kan känna att det blir mer verkligt då han inte har möjlighet att följa med till barnmorskan. <3

 63. Emma

  Önskar vinna till min vän som är gravid med sitt första barn och oroar sig lite till och från! Skulle vara skönt för henne att kunna slappna av med hjälp av denna! Håller tummarna!

 64. Sofia

  Jag är gravid för första gången och är i vecka 10. Jag har de sista två veckorna haft blodblandade flytningar som barnmorskan säger är ofarliga men jag är väldigt orolig. Det vore så skönt att vinna en doppler så att jag kan få höra bebis hjärtljud och sluta oroa mej så mycket.

  Med vänlig hälsning, Sofia

 65. Anonym

  Jag fick mitt efterlängtade plus i juni. Min son skulle bli bror! Men något stod inte rätt till och jag fick missfall i vecka 10. Jag trodde inte att jag skulle återhämta mig från det, men idag fick vi plus på stickan igen! Jag kommer inte att tro på att det verkligen finns ett levande barn i min mage förrän jag ser eller hör det sså detta vore en sådan underbar sak att ha!

 66. M

  Hej! Jag skulle vilka vinna en ultraljudsdoppler åt min syster som är gravid med första barnet i vecka 17. Hittills har hon fått fem stycken missfall och även om det gått bra denna gången så tror jag att hon skulle känna sin tryggare med att själv kunna höra bebisens hjärtslag inne från magen när hon vill. Hon har haft det tufft senaste tiden så det här är något som jag verkligen skulle vilja ge henne. Och självklart vill också jag, blivande moster, få möjligheten att lyssna på livet som växer. Kram

 67. N

  Jag skulle gärna vilja vinna för att jag är gravid med andra barnet och får höra hela tiden att jag borde känns rörelser så himla tidigt (kände sent förra grav). Men jag har svårt att veta om det är bebis eller bara gaser Denna skulle hjälpa mig att dämpa oron och pressen från andra, då kan jag ju iaf säga att jag hört bebisen… Det är ju nästan bättre än rörelser

 68. Caroline

  Jag/vi skulle så gärna vilja vinna en, detta är vårt tredje barn och i denna graviditet kommer jag att få gå ensam till bm alla gånger då mannen fått nytt jobb och inte kan följa med 🙁 hade vi vunnit en, så hade vi kunnat lyssna på det galopperande lilla hjärtat tillsammans hemma och även kunnat dela glädjen med storebror och storasyster ❤

 69. Elin

  Jag vill gärna vinna för att när jag väntade min son fick jag reda på att han inte var helt frisk på rutinultraljudet vilket i sin tur gjort att jag nu under denna gravidtet är extremt nojig och orolig över allt som kan hända och att bebisen inte lever osv, skulle känna mig så mycket lugnare om jag hade en ultraljudsmonitor och kunde höra att bebisen levde där inne i magen.

 70. Anits

  Vill jättegärna lyssna på min bebis som kommer i Mars. Efter att ha povat i 1år är det fortfarande overkligt att vi har lyckas så det skulle va mysigt att få veta att det faktisk bor nån i magen 🙂

 71. Pamela

  Åh detta är precis vad jag skulle behöva här hemma för att lugna mina nerver! Jag är gravid i vecka 15 och känner mer eller mindre en ständig oro för om bebisen lever eller inte. Det är jätte jobbigt att känna så och skulle varit så tacksam om jag vann. Med den här clearblue dopplern tror jag att jag skulle känna mig mkt lugnare och kunna njuta mer av graviditeten. Håller mina tummar att turen finns med i denna tävling!

 72. Emma

  Jag fick ett ma kort efter att du fått ditt. Har inte försökt skaffa barn igen men vi kommer att göra det! Vill att L ska få ett syskon snart! Känner precis som du skriver, oro! Känns som att jag kommer vara orolig hela nästa graviditet. Jobbigt eftersom att det är något jag samtidigt vill njuta av. Hoppas och håller tummarna att jag blir en av vinnarna så att jag kan stilla oron när det väl är dax! Är förövrigt super glad för er skull! 🙂

 73. M

  Jag och min man har försökt att bli gravida med vårt första barn i över två års tid och ska gå igenom vår första runda med IVF nästa månad. Förhoppningsvis fungerar det och då skulle denna ultraljudsdoppler vara perfekt!

 74. S

  Är 22 år och gravid i v 15 med första barnet och festa graviditeten. Jag har inte haft några graviditetssymptom (utom att mensen är borta) så känner mig ständigt orolig över att det kanske inte finns kvar något liv i magen! Är väldigt att man ska upptäcka sent att mini inte lever så en doppler hade gjort min oro så mycket lättare! Tror även att det skulle vara väldigt mysigt att ligga och lyssna på kvällen med min sambo då han jobbar borta varannan vecka och inte alltid skulle kunna följa med till barnmorskan!
  Önskar att få höra hjärtljud så jag kan lugna mina nerver ♡

 75. Caroline

  Hej! Jag och min andra hälft har precis börjat tänka försöka bli gravida med barn nummer 2. Innan vi plussade med barn nr 1 fick vi missfall i ungefär v.9 vilket ledde till en stor oro som jag känner igen när jag har läst om ditt missfall på bloggen. Denna oro blev enorm när vi sedan plussade igen och då gjorde vi ett tidigt UL men oron hängde ändå i fram till efter v.13 och nu har vi världens underbaraste son. Just för att slippa denna oro igen om vi nu skulle bli gravida så skulle jag hemskt gärna vilja vinna denna doppler så jag kan känna lite lättnad och då kanske oron skulle minska.

  Håller alla tummar och tår för att jag vinner denna!

  PS. Det är så kul att få läsa om din graviditet och tycker det är kanonkul att du nu gör videoinlägg också DS

  Kram

 76. Hanna

  Detta vore en helt underbar present att ge bort till min käraste vän som med sin sambo försökt att få barn väldigt länge och nu äntligen har dom lyckats och är nu i vecka 12 och detta skulle vara kul att då ge till dom så dom kan lyssna på lilla pyret 🙂
  Det är dom värda efter detta kämpande!

 77. Ylva

  Jag vill gärna vara med och tävla, då jag efter en stor, men ofarlig, blödning i v 10 (då jag var säker på att lilla bebisen dött) hela tiden oroar mig över hur lilla flickan mår! Kommer inte kunna slappna av innan hon är född! Hoppas att det skulle lugna mig att få höra hennes hjärtljud ibland!

 78. Annika

  Vi väntar vårat första barn är i v 7 nu. Samtidigt som det är det bästa som har hänt, är jag livrädd att något ska gå fel. Jag vill inget annat än höra att allt är bra där inne.

 79. C

  Hittade till din blogg för några dagar sedan och håller på att gå igenom alla inlägg nu för att bli up to date- värkar som en bra blogg! Jag önskar mig en doppler till mig själv eftersom jag oroar mig så mycket under denhär andra graviditeten. Då kan jag och min man höra våran lilla flickas hjärta slå varake dag å släppa oroa oss:)

 80. Maria

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en doppler för att lugna nerverna efter två missfall och faktiskt kunna glädjas över nästa graviditet. Att vi kanske kan lyckas få en levande bebis och bilda familj.

 81. Maria

  Vill hemskt gärna vinna en doppler! Det hade gjort min oro mer hanterbar! Fick ett tidigt missfall i våras och trots att jag är i v 13 och har gjort 2 ultraljud som visade att bebisen mår bra så vågar jag inte slappna av!

 82. Knappen

  Jag vill så gärna vinna denna doppler då jag äntligen 1 år efter mitt MA är gravid igen m vårt första barn. Är så fruktansvärt nojjig o nervös över att något ska gå fel. Dopplern hade verkligen lugnat mina nerver!

 83. Malin

  När vi nu har jobbat på att få till ett syskon till vår plutt i över ett år, så ser jag verkligen fram emot att få vara gravid igen – när det nu än må ske. Då skulle det verkligen vara roligt med en sån här doppler, för jag känner redan att jag är mer orolig och ödmjuk inför en ny graviditet. Föräldranerverna spökar, helt klart. 😉

 84. sara

  Jag hoppas på att jag får användning för en sån snart efter många års kämpande verkar det som att vi är på rätt väg!

 85. Hej

  Hej !!
  Jag är 26 år och hat en dotter på två år och är nu gravid igen med bf i april , har haft väldigt mycket otur senaste halvåret då jag i februari fick MA i v 13 och sedan blev jag akut opererad (ny graviditet) den 5 juli pga av utomhavandeskap .. Nu är jag gravid igen och är så lycklig att jag passerat vecka 13 nu trots all extrem oro man haft under dessa veckor. Jag hade en dippler innan men efter utomhavandeskapet var jag så otroligt ledsen och arg över att det aldrig gick våran väg så jag slängde den (vilket jag ångrar idag ) skulle hur som helst bli väldigt glad om jag vann en doppler då jag vet att oron kommer vara hög tills rul 🙂
  Massa kramar

 86. Fredrika

  Jag skulle gärna vilja vinna en då min pojkvän bor och är från England. Det skulle vara ett trevligt sätt för honom att kunna höra bebisens hjärtljud då jag går på mvc i Sverige och har ultraljud och så här, vilket innebär att han missar allting :/

 87. Isabell

  skulle gärna vilja vinna!
  Jag är en tjej på snart 21 år och jag och min sambo har försökt i över ett år nu.
  När jag var 13 år fick jag reda på att jag hade dubbla livmödrar och kan ha svårt att bli med barn eller att få behålla. Vilket betyder sena missfall och/eller tidig födsel. Därför satte jag pch min sambo igång (vid 19 års ålder) för vi visste att det skulle ta långt tid. I Mars fick vi vårt första missfall. Såklart blev vi ledsna och nedslagna. Och i september fick vi vårt andra missfall. Inte någon utav gångerna har jag fått komma in till en barnmorska för att höra hjärtljud eller något ultraljud. Så skulle vara ett lugn för hjärtat att höra några hjärtslag nästa gång och kämpa oss igenom denna resa.

 88. E

  Jag är jättegärna med och tävlar då jag var med om samma sak som dig för exakt en månad sedan idag. Jag trodde att september skulle bli den bästa månaden i mitt liv och den 1/9 var ett datum som jag hade längtat till sedan plusset tidigare under sommaren. Idtället blev det den värsta dagen jag hittills upplevt då kub-ultraljudet visade att min lilla bebis hade dött 1,5 månad tidigare. Hela min värld rasade och jag trodde aldrig att jag skulle bli glad igen.
  Men en dag i taget, efter några veckor började jag le igen, sen skratta och sedan blev jag och min sambo sugna på revansch! Så nu hoppas vi på ett nytt plus i höst och liten bebis till nästa sommar! Och vad vore inte bättre än en doppler för att lugna ett par söndertrasade nerver. 🙂 Hoppas! Kram och tack igen för en fin blogg!

 89. Frida

  Jag skulle gärna vilja vinna en för att kunna ge bort den i gåva till en väldigt fin vän, samt faster till mina barn som kämpat och längtat väldigt länge efter en egen liten. Det hade varit så kul att få ge bort en!