På Smällen!

Lucka 12 är öppen!

Godmorgon!

Nu är det dags att öppna lucka 12!

Pasmallen blogg julkalender lucka 12
Foto: FotoLiselotte

Bakom lucka 12 gömmer sig EasyHug som sponsrar julkalendern med en fin korallröd bärsjal, värde 550 kr!
Den fina korallröda bärsjalen finns i S och M som passar dom flesta, men om vinnaren önskar storlek L så finns det andra färger. 🙂

20151127-234526-85526376.jpg

EasyHug har varit en riktig bästis för oss under Lucas första 1,5 år då vi använde den väldigt mycket. Vi hade den alltid i skötväskan och när vi var i Brasilien bar jag Lucas mycket i sjalen eftersom den inte var så varm som bärselen. Vi blev stannade hela tiden för att folk undrade var vi hade köpt den!! 🙂

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till [email protected] Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vilka tillfällen du tror att du kommer använda EasyHug som allra mest.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många röda plagg har Lucas i sin garderob?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melissa Cooper

  Demo or Trial Versions: If available, try out demo or trial versions of the games you’re interested in. Demos provide a glimpse into the gameplay, mechanics, and overall feel of the game before making a purchase. This can help you make an informed decision.

 2. anna

  In order to convince the reader to agree with you, you also write my persuasive essay https://essaysforme.com/write-my-persuasive-essay have to know what you’re trying to get them to disagree with. Your audience may be completely stuck in their ways, so knowing both sides of your argument—and how to effectively counter the opposition—will assuage any follow-up questions a reader may have that can cast doubt on your position.

 3. robbers alice

  I’m constantly searching on the internet for posts that will help me. Too much is clearly to learn about this. I believe you created good quality items in Functions also. Keep working, congrats!

 4. jessicaalex

  In conclusion, writing papers can be challenging, but there are several ways you can deal with this situation. Whether you choose to hire a professional writer or use online writing tools, make sure you understand the assignment and start early. Take breaks, revise and edit your paper, use a plagiarism checker, and seek feedback from others. pay to write my assignment With these tips, you can write a good paper and achieve academic success.

 5. Fröken M

  Nu är jag verkligen ute i sista sekund.

  Jag gissar på 5 och bärsjalen skulle framför allt användas hemma hos min syster när hon behöver få saker gjorda 😉

 6. Kristin

  Vi flyttar till större om en månad och då hade den varit perfekt vid packning och när jag ska ordna allt i vårt nya hus. Sen åker vi utomlands och då skulle bärsjalen vara guld. Mysigt det verkar med bärsjal, jag har aldrig provat.

  Jag gissar på 5 plagg. <3

 7. jessicatrorjag

  gillar på 8st 🙂

  bärsjalen hade vart perfekt nu när bebis kommer så händerna lan vara fria och leka med storebror samtidigt som bebis ligger mysigt intill krpppen 🙂

 8. Carina R

  kommer att använda den jämt.. Då jag har en son som hatar att åka vagn.. Och sitter och skriker i den konstant.. Och tyvärr håller vår sele på att ge upp.. Jag tror Lukas har 3 röda plagg(men kanske mera om det är inte hel röda du menar, då kanske 8)

 9. Mari B

  Jag tror jag kommer använda den som mest då man är och shoppar såsom på stan. Men även hemmavid med kinkig bäbis.
  Jag tror Lucas har 7 stycken röda plagg i sin garderob.

 10. Sofia albertini

  Jag kommer lött använda denna nu när bebis nr 2 kommer tätt inpå då vår son kommer vara 1,5 år. Eftersom jag lär vara mer aktiv som 2 barnsförälder så är denna perfekt att ha minstingen i i tex lekparken eller varför inte när vi reser hem och strosar runt i sao Paulo där jag nog inte kommer våga ha med vår donkey. Perfekt för en familj på fot helt enkelt!

  Lukas hsr 25 röda plagg

 11. Maja Lind

  Åh, vad smidigt det låter! Hade en sjal till dottern, men blev lite stressad när hon ville bli buren och jag skulle försöka knyta sjalen samtidigt. Men det var himla mysigt och smidigt! Jag tror jag har ännu mer användning för en sjal nu med lillebror, så man smidigt kan bära på bebisen medan storasyster busar runt hit och dit 🙂
  Jag gissar på 11 röda plagg!

 12. Elin

  Jag tror att jag kommer ha stor nytta av easy hug bärsele då jag är ensamstående med en två månaders bebis och en 2,5 åring. Bebis kräver mycket närhet och min 2,5 åring vill samtidigt ha mycket uppmärksamhet. Det är en svår situation, men en bärsjal skulle kanske underlätta för mig en del 🙂
  Håller tummarna!

  Jag tror att Lucas har tre röda plagg 🙂

 13. Emma

  Den skulle användas i vardagen helt enkelt! När bebisen vill ha närhet (oftast hela tiden!). Inte bara för att få händerna fria utan också för bättre avlastning/ergonomi för mig som bär
  Gissar på 9 röda plagg!

 14. Natalie Hultberg

  Jag tror att en easyhug kommer komma väldigt mycket till användning i april när lillebror kommer, då kommer storasyster vara 1,5 år och storebror snart 3 år. Det kommer nog behövas ett par fria händer även när lillebror vill ha närhet.

  Jag tror att Lucas har 1 rött plagg i sin garderob just nu! 🙂

  Hoppashoppas på vinst nu ♡

 15. Samira

  Vi hade använt den flitigt då vi har en hund som älskar skogen men tyvärr inte kunnat gå så mkt nu med vår vagn som inte tål terräng. Så detta hade varit perfekt för oss, mej, vovve o bebis såklart!

 16. Nettan

  Tio röda plagg…?
  Jag har inte använt sjal till mina barn innan av anledningen att jag tycker det verkar bökigt att knyta, men den här verkar ju jättebra.
  Skulle nog passa på att använda det när man vill få lite hushållssysslor gjorda, kommer ihåg att det var då barnen ofta vaknade och var bökigt att ex laga mat, hänga tvätt med en arm 😉

 17. Sarah

  Åh denna skulle komma väl till pass. Lillen håller på och växa ut sin trikåsjal och då kommer jag bli nödställd! kommer främst användas när vi är i parken och när vi hämtar storebror från dagis!

 18. Linnéa

  Jag hade använt den när jag hade velat ha mina händer fria en stund t.ex vid matlagning, städning eller så jag och killen kan hålla handen när vi är ute och går och inte tar med vagnen.

  Jag tror han har 6 röda plagg!

 19. Emelie Sundén

  Jag tror att Lucas har 5 plagg!

  Önskar att ja fick vinna då ja ser så mycket positivt att kunna ha bebis nära en utan att bära.med armarna! Ja skulle använda den så mycket ja kan i alla lägen! Håller tummarna

 20. Nida

  När bebis är ledsen och vill vara nära samtidigt som storebror vill busa och fara runt. Då är nog denna sjal guldvärd att ha!
  14 plagg tror jag.

 21. Johannes Forssell

  Min syster väntar barn och hon har en gammal skada i ryggen så det vore ju typiskt om hon skulle bära fel! Därför skulle hon använda Easyhug jämt när lilla bebis kommer i början av nästa år. Jag hoppas på att ge den lilla världens bästa start i livet och min syster en avlastare när hon som mest kommer att behöva det.
  Jag gissar på 10 plagg

 22. Erika Gripenstam

  När min bebis kommer hem från neo skulle jag använda den så ofta jag kan för att bygga anknytning, men annars vid dagislämningar och hämtningar, resor och under shopping 🙂
  Jag gissar på att jLucas har 15 röda plagg.

 23. Viktoriae

  Jag tror den skulle användas mest hela tiden då min minsta gillar att vara nära men ibland kan det vara bra att ha armarna fria.
  Jag tror Lucas har 9 röda plagg

 24. Alisa

  Jag tror jag skulle använda den mycket om jag har turen att vinna. Nu när bebis nr 2 är
  Påväg o vi då
  Kommer ha en på 2,5 år tror
  Jag att jag skulle använda den mycket tex när jag leker med stora pojken eller ska hjälpa honom med saker eller när jag måste ner till tvättstugan, med första barn bärde jag ner honom o la han på filtar o grejer, detta vore så smidigt. Gissar på 6 klädesplagg i rött

 25. Pernilla Lindén

  Med en easyhug hade mycket blivit lättare. Vår bärsele är sönder och det hade varit bra med en easyhug för.att slippa vagen överallt.

  Lucas har 11 röda plagg i sin garderob

 26. Rebecka H

  Jag tror att Lucas har 6 röda plagg. Sjalen hade passat perfekt att använda när jag går i en affär och slippa ta med barnvagnen. Väntar första barnet i februari så allt är så nytt.

 27. Trixi

  Jag skulle anv sjalen på promenader så får jag extra motion. Sen är det perfekt när man inte vill släpa på vagnen tex om man ska se hv krossa färjestad och man vill ha med lillkillen. (Sitter nu i inväntar tredje halvlek utan lillkillen å det står 3-0 till oss)
  Stl M

  Jag tor han har 7 röda plagg 🙂

 28. Josefine Nilsson

  Jag tror han har 12 röda plagg!
  Skulle använda sjalen ofta till min lilla bebis som fortfarande bakas i magen. Att få ha honom nära men ändå ha händerna fria hade varit magiskt!

 29. Roxanne

  Om jag vann, skulle jag använda EasyHug när jag promenerar med hundarna! Då har jag händerna fria och kan faktiskt träna lite med hundarna istället för att bara gå rakt fram. Vi kan också gå i mer varierad terräng än med vagnen (den klarar mycket men inte kalhyggen och djup snö)

  Jag gissar på att han har 7 röda plagg!

 30. Jenny Olsson

  Jag har aldrig testat en bärsjal, men hoppas på det nu! Jag hade använt den i skogen, det är himla svårt när storebror vill gå promenader där och jag inte får med mig vagnen med lillasyster! Jag gissar på 2!

 31. Sara K

  En sån här skulle verkligen vara kanon till när bebis kommer, jag har rätt mycket ledvärk i armar o händer och då blir det här perfekt avlastning o hjälp utan att jag behöver missa att ha bebis nära!
  Jag gissar att Lucas har 10 röda plagg.

 32. Elina

  Jag kommer nog använda den mest när jag är ute och går i sommaren men en nyfödd liten. Denna står högt på inköpslistan så håller tummarna att man har rätt på Utslagsfråga denna gång. Jag tror din lille har 17 röda plagg

 33. Malin Junghard

  Min dotter är nog för stor för denna, men min syster som snart får sitt första barn hade nog använt den jämt! Så skönt det var att få händerna fria och det tror jag hon också kommer tycka (samtidigt som det är så mysigt att ha bebis nära). Jag hade i och för sig bara bärsele och jag har hört att bärsjal är ännu bättre, speciellt när de är riktigt små.

  Jag gissar på 16 plagg

 34. Jennykronholm

  Har varit nyfiken på en sån bärsjal, har en vanlig bärsele men trivs inte så bra med den så skulle gärna vilja vinna den här.
  Jag tror Lucas har 7st röda plagg.

 35. Moa

  Bärsjalen skulle vara perfekt för mig att använda när dottern på snart 4 månader inte vill ligga själv samtidigt som sonen som fyller 3 år i vår vill bli underhållen. Skönt att kunna ha armarna fria för lek! Jag tror att han har 5 röda plagg 🙂

 36. malin nätynki

  Om jag vann skulle den troligtvis användas mest utav vårt framtid nästa barn. Men jag tror att Sam skulle uppskatta den nu också och jag hade gärna velat andvända den. Sam är väldigt mammor så att ha en sån vore perfekt Hade en ajl som vi låna när Sam var pytte liten och jag föll för sjalen ordentligt

  Jag tror att han kanske har 3 st röda plagg

 37. Tingeling

  KOmmer använda den när jag är ute och handlar då det är för trångt att gå med barnvagn ibland 🙂

  Han har 8 röda plagg

 38. Jonna

  En sådan skulle jag verkligen vilja ha! Känns mer lättanvänd än en bärsele och dessutom kommer bebis närmare mamman Jag tror jag skulle använda min bärsele mest när jag behöver ha två händer fria men ändå ha bebis nära hjärtat, exempelvis vid matlagning eller vika tvätt, kanske till och med när jag shoppar! Jag tror att Lukas har 5 st röda plagg i sin garderob.

 39. Veronica L

  Lillebror skulle få hänga i den när vi ränner iväg efter storebror Jämt alltså! Skulle också få följa med på resa eftersom den verkar ta så liten plats! Gissar på sex röda plagg!

 40. Linnea altenborg

  Jag tror att jag skulle använda easyhug otroligt mycket i dem flesta lägen allt från att stå och laga mat till att gå ut med hunden.
  Jag väntar mitt andra barn i maj och då är det ju kanon om bebisen sitter i easyhug och jag kan ha armarna fria så att jag kan hjälpa eller leka samtidigt med min andra son

  Jag tror på 8 st plagg

 41. Jennifer Nilsson

  Jag tycker det verkar supersmidigt med bärsjal och både jag och min sambo Tycker om att hitta på saker, smidigare med bärsjal i vissa läge än med vagn. 🙂 dessutom älskar jag färgen!

  Jag tror han har 11 plagg

 42. Julia M

  Jag tror jag kommer använda easyhug så mycket som möjligt istället för att bära i armarna eller på höften och lägga tyngden fel. Har en skada i ryggen som nog kommer älska att bli avlastad av denna urfina bärsjal. Jag tror att lilla Lucas har 13 röda plagg i sin garderob 🙂

 43. neggipegi

  Hade vart mysigt att få ha bebis nära. Vi kommer använda den mycket under sommaren då jag kommer va mammaledig och vill ta mysiga promenader med bebis. Tror att lilla lucas har 3 röda plagg.

 44. Camilla

  Vilken bra tävling! Hade varit skönt att kunna ha bebisen i sjal när man behöver använda båda armarna och vid handling. 😛 Lucas har 9 röda plagg i sin garderob tror jag. 🙂

 45. Tina Carlström

  När vi är ute på landet och håller på ute och plockar frukt, bär, räfsar löv etc. Då hade denna varit perfekt.
  Jag tror han har 8 röda plagg.

 46. Jessica

  När nr 3 kommer så kommer man verkligen behöva 2 armar samtidigt och att då ha bebisen i sjalen underlättar mycket! Så det skulle Mao bli använd stora delar av dagen!

  Jag tror Lucas har 6 röda plagg!

 47. Alexandra

  Jag gissar på 7 stycken röda plagg 🙂 jag har en dotter som kommer vara 1 år och 10 månader när lillebror kommer, en liten huligan som är överallt och ingenstans, klättrar på allt som går att klättra på, pillar på allt som är förbjudet mm. Hade underlättat en hel del att ha armarna fria när man bär lillebror 🙂

 48. Mikael N

  Jag skulle använda bärsjalen när man är och handlar oh för att få komma närmare bebisen ofta.

  Jag tror han har 12 röda plagg

 49. erica

  Vilken bra tävling! Jag har en dotter på 8 månader och en på 3 år. Med andra ord fullt upp. Hade varit fantastiskt skönt att kunna ha minstingen i sjal när treåringen ränner iväg på äventyr. Just nu kör jag nån ohållbar stil där jag kånkar runt på båda två på varsin arm 😉
  Jag tror Lucas har 5 röda plagg

 50. Caroline

  Jag skulle använda en easyhug överallt! När jag dammsuger, städar, diskar, går promenader med blivande storebror och vår hund och framför allt under resor som vi gör med familjen när barnet inte längre vill ligga i vagnen. Den verkar så himla smidig och enkel att ha med sig och jag ÄLSKAR att den knappt tar någon plats!

  Jag tror att Lucas har 4 röda plagg i sin garderob.

 51. Lovisa

  En bärsjal från easyhug tror jag att vi skulle använda väldigt mycket, både inne här hemma och när vi går ut. Nu när vi har storebror tror jag det är praktiskt att bebis får ”hänga med” i sjalen så att man samtidigt har händerna fria till att leka med storebror.

  Jag tror att Lucas har 11 röda plagg

 52. Lisa Wahlberg

  Åh varje dag när jag försöker plugga. Då våran mini inte sover mer än 5 minuter åt gången så en sjal så jag får armarna fria.
  17 röda plagg gissar jag

 53. Elin Hansson

  7 plagg?

  Skulle användas flitigt. Vid matlagning, städning, när vi handlar osv. En mysigt och ergonomiskt sätt att bära barnen och få händerna fria!

 54. Clara

  Är detta en sval bärlösning kommer den att användas flitigt på sommaren =D förmodligen inte av mig dock! Pojkvännen har aviserat att Masken skall hänga mest med honom nästa sommar så det är väl bara att gilla läget 😉 och han vill helst slippa dra med en vagn högt och lågt!

  Lukas har åtta röda plagg 🙂

 55. liselotte

  Är gärna med och tävlar om denna åt min dotter. Hon bor på tredje våningen utan hiss, så tror den kommer användas flitigt när hon skall iväg på ärenden, till tvättstugan i källaren m.m.
  14 röda klädesplagg gissar jag på

 56. Tatyana

  Jag kommer använda den när jag är hemma, så jag hinner få någonting gjort med vår lilla igel som bara ska vara i famnen

  Jag gissar på 12 klädesplagg

 57. Sara Bengtsson

  11 röda plagg kanske 🙂
  Bärsjalar är det bästa som finns. Kommer använda den dagligen då vår yngsta gärna är nära 🙂

 58. Karin G

  Åh detta är nått jag verkligen vill ha! Kommer använda för jämnan. Då jag har en dotter på snart fyra så skulle det vara perfekt att ha armarna fria!
  Jag tror han har 8 röda plagg