På Smällen!

Bokat och klart!

Nu har jag bokat biljetter till Karlstad och Barnmässan som är om 2 helger. Vi ska faktiskt dit hela familjen 🙂 så kul med en familjeaktivitet på bortaplan tycker jag. Och väldigt roligt att Jair kan få hänga med på något som har med min blogg att göra 🙂 Jag och Lucas kommer åka dit redan på torsdagen medan Jair kommer på fredagen och så stannar vi till söndagen. Jag jättemycket framemot att vi ska bo på hotell, mässan och att träffa alla dom andra bloggarna. Dom flesta har jag träffat innan tror jag men några har jag bara följt länge så det ska bli jättekul att träffa dom IRL!

(null)

 

Här är alla VIP-bloggare för Barnmässan:

Familjen Annorlunda Mirka, Ann Söderlund, Anita Schulman, Familjen Annorlunda Madde, Linda Blom, Barnmode, Spark i Baken, Den tvetydiga mamman, Tvillingmorsan, Filurmamman, Bonde söker fru – Carina Tropp, Me and my Children, Nisse & Manne, Barnrumsinspo, Elin Mattsson, Miss Joi, Erina Tomasson, Nyponbebis, Ankpung och jag då förstås 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mandira Chopra

    I am a Mandira Chopra, a tall brunette 2 years old. I am very friendly and ready to make everyone feel comfortable around me. I have tones of energy, hotness and fantasies to share with you.  I will provide willingly with a smile. I am sure you will have a great time meeting me!