Tipsa för att vara med i På Smällens julkalender! – På Smällen!

På Smällen!

Annons

Tipsa för att vara med i På Smällens julkalender!

Det blir en spännande månad med massor av tävlingar här i December! Ja, för jag ska ju ha en bloggjulkalender med en tävling varje dag ända fram till julafton! 1:a december öppnar första luckan, missa inte det!

För att vara med och tävla i alla julkalenderns luckor så behöver ni bara göra en sak först! Ni behöver dela min bloggjulkalender och länka till mig i valfritt socialt medie. Ni väljer själva om ni vill göra det via facebook, instagram, egen blogg etc. När ni har gjort er delning skickar ni en länk eller en printscreen till pa.smallen@hotmail.se Ni behöver bara dela EN gång för att vara med i alla julkalenderns tävlingar!

Har ni varken facebook, instagram, blogg eller något annat socialt medie som ni kan dela på? Då går det också bra att maila 5 vänner och tipsa om min bloggjulkalender. Glöm inte att lägga till mig som mottagare också så att jag ser att ni har tipsat era vänner!

Jag vill att alla ska kunna vara med i den här julkalendern för det är verkligen kanonpriser som ni har chansen att vinna. Hela julkalendern uppgår till ett värde av 15813 kr!! Helt amazing! Jag önskar att jag också fick vara med och tävla!! 🙂

Ni får gärna använda er av bilden nedan, det kommer komma upp en ny senare i veckan. Men om ni vill tipsa redan nu sä är det fritt fram att använda den här bilden!!!

Självklart får man gärna tipsa fler gånger, då blir jag bara glad, men en gång räcker!

20131128-175956.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej,
    Jag önskar få överraska min sambo med detta för att få en möjlighet att få se varandra och vara rädd om varandra och kärleken efter ett fantastiskt 1,5 år med sonen som varit extra tufft pga många besök till barnsjukhuset. Jag tror hans favoritlag har färgerna rött, vitt och grönt. Stor kram och tack för en fin blogg!
    Anna

  2. Anette Carlsson

    Jag är gärna med i din adventkalender. Jag har delat den på min facebookhttps://www.facebook.com/anette.m.carlsson

Annons